Kuva: Discovery+

Piritta Hagman avautuu avioeron seurauksista Iholla-sarjassa - "Tosi surullinen ajatus"

18.01.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Piritta ja Niklas Hagman erosivat vuonna 2018.

Fysioterapeutti ja Miss Suomi -kilpailusta vuonna 2003 tunnetuksi tullut Piritta Hagman, 42, kertoo Discovery+:n Iholla-ohjelmassa avioeronsa seurauksista. Nainen erosi jääkiekkotähti Niklas Hagmanista, 42, vuonna 2018. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta, ja he olivat naimisissa 12 vuoden ajan.

Piritta Hagman kertoo Iholla-kauden viidennessä jaksossa, miten tärkeää on pystyä muistelemaan menneitä asioita vanhojen ystävien kanssa. Tästä ajatuksesta hänelle tulee avioero mieleen.

- Tuntuu, että avioeron myötä menettää yhteyden siihen ihmiseen, joka on ollut vuosien ajan paras ystävä tai ainakin elämänkumppani. Sitten yhtäkkiä ei ole ketään, jonka kanssa muistella tiettyjä asioita. Ei voi sanoa, että muistatko silloin, kun lapsista joku oli pieni ja tapahtui näin ja näin, ja hän heti tietäisi, mistä puhun, Hagman sanoo.

Tämä on Hagmanin mielestä surullista.

- Sen menettäminen silloin oli tosi raskas ajatus ja on edelleen tosi surullinen ajatus.

Aiemmin Iholla-sarjassa Hagman kertoi perheensä erikoisesta asumisjärjestelystä. Nainen kertoi, että hänen ja Niklas Hagmanin lapset pysyvät samassa osoitteessa, jossa vanhemmat asuvat heidän kanssaan vuoroviikoin.

Piritta Hagman nähdään ensimmäistä kertaa mukana Iholla-sarjassa. Mukana elämäänsä kuvaamassa ovat myös Tuure Boelius, Martina Aitolehti ja Sara Sieppi. Sarjasta julkaistaan kolme uutta jaksoa tiistaisin maksullisessa Discovery+-palvelussa.

Lue myös: Sara Sieppi tilittää Iholla-sarjassa suhteen päättymistä: "Olen ottanut hänet monta kertaa takaisin"

Lue myös: Piritta Hagman muistaa edelleenkin Miss Skandinavia -alusvaatekohun - "Johtaja läksytti minua"

Kilpailut

Uusimmat