Kuva: AOP

Sara Sieppi tilittää Iholla-sarjassa suhteen päättymistä: "Olen ottanut hänet monta kertaa takaisin"

11.01.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Sara Sieppi kertoo itkien, että hän on päättänyt yli puoli vuotta kestäneen tapailusuhteen.

Iholla-sarjan uusi tuotantokausi on käynnistynyt maksullisessa Discovery+-palvelussa, mihin on ilmestynyt kauden kolme ensimmäistä jaksoa. Mukana tällä kaudella ovat edelliseltäkin kaudelta tutut somevaikuttaja Sara Sieppi, artisti Tuure Boelius ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti. Heidän lisäkseen uutena vahvistuksena nähdään fysioterapeutti Piritta Hagman. Sarjassa nelikko kuvaa omaa elämäänsä, ja materiaali on kuvattu viime keväänä ja kesänä.

Ensimmäisessä jaksossa Sara Sieppi vuodattaa ihmissuhdetilannettaan itkien ja kertoo päättäneensä erään tapailusuhteen.

- Itken tosi harvoin. Silloin kun itken, päästän kaiken ulos. Olen tapaillut erästä henkilöä enemmän ja vähemmän reilut puoli vuotta. Hän on ollut pidempäänkin elämässäni, Sieppi pohjustaa.

- Hän tulee elämääni silloin, kun hän haluaa ja lähtee pois, kun hänestä tuntuu siltä ja tulee taas takaisin, kun haluaa. Olen ottanut hänet elämääni uudestaan ja uudestaan, ja sitten aina käy näin, Sieppi jatkaa.

Nainen avaa syitä sille, miksi päätyi katkaisemaan välit kyseiseen ihmiseen.

- Olen jotenkin niin mustavalkoinen ihminen, että joko ollaan tai sitten ei olla. En jaksa enää olla epävarmassa tilanteessa ja miettiä, milloin hän lähtee taas. Olen ottanut hänet niin monta kertaa takaisin elämääni. Laitoin hänelle viestin, että nyt tilanne on se, että mun on pakko sulkea sut pois elämästäni.

Sieppi kertoo täyttävänsä kuukauden päästä 30 vuotta, joten hän haluaa aloittaa ihmissuhteissaankin puhtaalta pöydältä. Hän kertoo haluavansa kuunnella itseään ja pohtii, ettei kannata jatkaa suhteessa, joka satuttaa enemmän kuin antaa.

Sieppi ei ole tuonut kyseistä suhdetta julkisuuteen, eikä Iholla-jaksossakaan saada tietää, kuka on kyseessä.  

Lue myös: Sara Sieppi piti taivutella uutuusohjelmaan, jonka rankkuus yllätti täysin: "Kerkesin jo peruakin"

Lue myös: Sara Siepin bikinikuva herätti valtavan palauteryöpyn - ex-missi jyrähtää kommentoijille

Kilpailut

Uusimmat