Kuva: AOP

Huomasitko? Disney+-palvelu esittää Matt Damonin ja Ben Affleckin tähdittämän uutuuselokuvan

20.01.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Last Duel julkaistiin elokuvateattereissa viime syksynä.

Näyttelijäystävykset Ben Affleck, 49, ja Matt Damon, 51, käsikirjoittivat The Last Duel -elokuvan, joka kertoo kahden ritarin välisestä ystävyydestä, joka lopulta rikkoontuu. Kaksikko esittää leffassa myös pääosia.

Nyt The Last Duel on katsottavissa Disney+-palvelussa. Elokuva julkaistiin alun perin viime syksynä, mutta se ei ollut elokuvateattereissa menestys, sillä se on tuottanut tähän päivään mennessä vain noin 30 miljoonaa dollaria, eli noin 25 miljoonaa euroa, 100 miljoonan dollarin budjettia vastaan.

Affleck ja Damon ovat tehneet viimeksi yhteistyötä käsikirjoittamisen saralla 1990-luvun lopulla Good Will Hunting -elokuvan parissa. Elokuvasta Damon ja Affleck nappasivat myös Oscar-palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta ja näyttelivät siinä itse. Damon paljasti lokakuussa E! News -julkaisun haastattelussa syyn sille, miksi hänellä ja Affleckillla kesti niin kauan palata käsikirjoittamisen pariin.

- Emme koskaan löytäneet sopivaa rakoa tällaisen projektin toteuttamiseen, sillä ajattelimme, että se vie valtavasti aikaa. Tässä kuitenkin kävi niin, että kirjoitimme nopeammin kuin olisimme koskaan uskoneet.

Trailerin The Last Duel -elokuvasta näet alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Ohjaajalegendan raivonpurkaukset uutuuselokuvasta jatkuvat: "Haista v*ttu"

Lue myös: Ben Affleckin ja Matt Damonin elokuva floppasi - ohjaaja syyttää milleniaaleja ja "v*tun puhelimia"

Kilpailut

Uusimmat