Kuva: All Over Press

Ennen julkisuutta Ben Affleck nukkui Matt Damonin sohvalla: "Olimme niin köyhiä"

14.07.2021 11:45 - Senja Rapila

Ystävysten onni kääntyi, kun he saivat myytyä yhteisen käsikirjoituksensa. Elokuva tunnetaan tätä nykyä nimellä Good Will Hunting, joka keräsi Oscar-palkintoja.

Näyttelijä Matt Damon, 50, on muistellut tuoreessa haastattelussa nuoruuttaan Hollywoodissa. Hän kertoo asuneensa yhdessä ystävänsä Ben Affleckin, 48, kanssa sen jälkeen, kun Affleck erosi kihlatustaan. Affleck nukkui ystävänsä sohvalla.

Damon muistelee, kuinka hän katseli joka aamu 192 senttimetrin pituisen ystävänsä makoilua sohvalla ja mietti, ettei hänen sohvasurffailussaan ole mitään järkeä.

- Joka aamu, kun kävelin olohuoneeseen, mietin että tämä on naurettavaa, Damon kertoo haastattelussa.

Kun kaksikko yritti tehdä uraa Hollywoodissa, alku oli karikkoinen. Heidän onnensa kuitenkin kääntyi, kun he saivat myytyä yhteisen käsikirjoituksensa, joka tunnetaan tätä nykyä elokuvana Good Will Hunting. Nuoret pojanklopit innostuivat tienesteistä välittömästi.

- Menimme heti ostamaan samanlaiset Jeep Cherokeet.

Spontaani ostosreissu huvensi kaksikon varoja yllättäen niinkin paljon, että he olivat hurjasta käsikirjoitusdiilistä huolimatta jälleen köyhyyden rajoilla.

- Olimme niin köyhiä, ettei meillä ollut edes luottoa. Meillä ei ollut mitään. Meille sanottiin vain, ettei meille voida edes vuokrata asuntoa.

Kaksikko keksi kuitenkin ovelan keinon näyttää vuokranantajille, että heillä on varallisuutta.

- Meillä oli lehtiartikkeli, jossa kerrottiin tyyliin 'idiooteista, jotka möivät käsikirjoitusen'. Kannoimme sitä mukanamme ja sanoimme kaikille (vuokraisännille), että hei, me olemme nämä tyypit! Meillä on nyt rahaa, joten voitte vuokrata meille. Pystymme kyllä maksamaan.

Matt Damon ja Ben Affleck vuonna 1999. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Ben Affleckin kanssa yhteistä elämää rakentava Jennifer Lopez: "En ole koskaan voinut paremmin"

Lue myös: Lähipiiri paljastaa: Ben Affleck suunnittelee kosivansa Jennifer Lopezia

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat