Kuva: AOP

Rebel Wilsonin erikoinen paljastus: Ulosti ventovieraan pihalle kesken lenkin

20.01.2022 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Hätä yllätti Wilsonin kesken patikoinnin.

Näyttelijä Rebel Wilson, 41, on jakanut erikoisen tarinan vuosien takaa. Nainen paljastaa Life Uncut -podcastissa, että hän kerran ulosti ventovieraan pihalle kesken patikointilenkin Los Angelesissa.

Wilson kertoo, että tapahtumaketju alkoi, kun hän söi kokonaisen pizzan lounaaksi ja kulautti kyytipojaksi kahden litran Pepsi-pullon. Raskaasti syöminen teki hänelle henkisesti huonon olon ja hän päätti lähteä kävelylle kirkastamaan mieltään.  

- Minulle tuli nopeasti tunne, että minun on päästävä vessaan, mutta en pysty pidättelemään muutaman kadun verran, jotta menisin kotiini. Se kaikki oli sisälläni, ja sen vain piti tulla ulos, Wilson kertoo.

Tuohon aikaan Wilson oli jo näytellyt hittikomedia Morsiusneidoissa (2011), joten hän oli suurelle yleisölle siinä määrin tuttu näyttelijä. Hän ei halunnut mennä koputtamaan ventovieraiden oville päästäkseen käyttämään vessaa, joten hän päätti etsiä sopivan puskan. Nainen löysi puskan, joka oli erään talon etupihalla.

- Talolla oli kiva etupihan puutarha, ja ruoho oli leikattu hienosti. Mutta siinä ei ollut juuri mitään peittävää. Ei ollut puuta, jonka taakse olisin voinut mennä, Wilson sanoo.

Nainen kuitenkin päätti hyödyntää kyseisen pihan puskaa.

- Kyykistyin ja pelkäsin, että joku näkee. Paparazzit kuvasivat usein minua siellä päin, kun olin patikoimassa.

Kukaan ei kuitenkaan ilmeisesti nähnyt naista, joka toimitti asiansa ja poistui paikalta. Wilson päättää kertomuksensa pyytämällä anteeksi talonomistajilta.

 - Olen pahoillani, ja tuo ei toistu. Toivottavasti ravinteet menivät maahan.

Lue myös: Rebel Wilson paljastaa yksityiskohtia deittailuelämästään: "Se ei ollut minua varten"

Lue myös: Hollywood-näyttelijä käski nuorta Rebel Wilsonia "painumaan v*ttuun" - "Tämä tarina on tosi!"

Lähde: Metro

Uusimmat