Kuva: Emmi Moilanen

Eevi Teittinen avautuu rehellisesti äitiydestä, seuraajat samaistuvat: "Totta joka sana!"

20.01.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Teittinen ja vapaaottelija Teemu Packalén saivat lapsen marraskuussa. Nyt Teittinen kertoo ensimmäisistä viikoistaan äitinä.

Tv:stä tuttu somevaikuttaja Eevi Teittinen,33, ja vapaaottelija Teemu Packalén, 34, saivat esikoistyttönsä viime marraskuussa.

Vastikään Teittinen julkaisi Instagram-sivullaan kauniin kuvan, jossa hän poseeraa vauvan kanssa. Julkaisussa Teittinen puhuu rehellisesti siitä, kuinka vaikeinta äitinä olemisessa on pysyä elämässä kiinni.

"Äitiys on upein asia mitä tiedän. Se pitää sisällään niin paljon. Samalla se on vaativin työ mitä tiedän. Jokainen kokee äitiyden eri tavalla. Mulle vaikeinta on pysyä itse elämässä kiinni, kun peilistä katsoo kotivaatteet puklussa oleva tyyppi ilman rutiineja. En nauti siitä, että olisin vaan kotona vauvan kanssa. Tarvitsen ihmisiä, tekemistä ja sunnuntait on pelastukseni, sillä silloin saan tehdä töitä. Yrittäjänä todella nautin siitä ja nyt työstä on muodostunut oma henkireikä ? Toisaalta yrittäjän paineet on ja pysyy", Teittinen kirjoittaa.

Jatkuva kotioloissa oleminen vaikuttaa myös parisuhteeseen.

"Vanhasta normaalista arjesta ei ole paljoa jäljellä, mutta tilalle on tullut uusi normaali. Me mennään vauvan kanssa muutamissa menoissa yhdessä, mutta muuten vietetään paljon aikaa kotona oman porukan voimin. Sekin verottaa, varsinkin parisuhdetta", Teittinen jatkaa.

Teittinen sanoo myös, että koronapandemia on tuonut haastateita sekä hänelle että monelle muulle.

"Koronamylläkkä ei auta meitä äitejä yhtään siinä, että voisimme paremmin. Moni jumittuu täysin kodin turvaan ilman sosiaalisia kontakteja. Moni meistä masentuu ja ajautuu kriiseihin. Se on hirveää. Olen jutellut niin monen äidin kanssa täällä somessa, joten tiedän teidän kertomana miten vaikeaa monella on."

Monet seuraajista samaistuvat julkaisuun.

"Niin tuttua""

"Totta joka sana"

"Niin kaunis ja osuva teksti"

Näet julkaisun kokonaisuudessaan alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Eevi Teittinen julkaisi kuvan perheen uudesta tulokkaasta - näky sulatti heti sydämet somessa

Lue myös: Eevi Teittinen on raskaana - ilmoitti puolisonsa kanssa ilouutisen hauskalla kuvalla

Kilpailut

Uusimmat