Kuva: Lars Johnson/Nelonen

Tänään Temppareissa: Parit kohtaavat kuvausten jälkeen - alkoiko Eetun pettämisestä rakkaustarina?

03.02.2022 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kauden viimeisessä jaksossa selviää, mitä ohjelmaan osallistuneille pareille kuuluu reilut kaksi kuukautta kuvausten jälkeen.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Temptation Island Suomi -ohjelman kymmenennen kauden viimeisessä jaksossa ohjelmaan lähteneet pariskunnat tavataan yli kaksi kuukautta kuvausten loppumisen jälkeen. Jaksossa selvitetään, mitä osallistujille kuuluu kuvausten jälkeen. Ohjelmaan osallistuneista neljästä parista ainoastaan Viivi ja Valtteri jäivät kuvausten jälkeen yhteen.

Yksi katsojia kiinnostava kysymys on varmasti, millaisiin väleihin Eetu ja sinkkuna ohjelmaan tullut Essi ovat päätyneet. Eetu petti useaan otteeseen kuvauksissa silloista kumppaniaan Juliaa harrastamalla seksiä Essin kanssa. Eetu ja Julia päätyivät viimeisellä iltanuotiolla eroon. Eetu kertoi ohjelmassa, että aikoo nähdä Essiä kuvausten jälkeen kaveripohjalta.

Eetu ja Julia (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Eetu kertoo kauden viimeisessä jaksossa, että hänen puhelimessaan odotti heti viesti Essiltä, kun hän sai kännykän käyttöönsä kuvausten jälkeen.

- Olisiko ollut kolme päivää Espanjasta tulon jälkeen, kun näimme. Nyt olen oikeastaan kuukauden ollut Essin luona, Eetu kertoo haastattelussa.

Essi (kuva: Lars Johnson)

Mies ei tiedä, kuinka paljon Julia tietää hänen ja Essin väleistä. Julia sanoo, ettei ole ollut Eetun kanssa lainkaan tekemisissä kuvausten jälkeen.

Ex-pari kohtaa toisensa juontaja Sami Kurosen vetämässä jälleennäkemiskeskustelussa.

- Meillä on Essin kanssa juttu tässä jatkunut koko ajan sen jälkeen, kun tulimme Espanjasta. Olen viettänyt siellä Kajaanissa päin aikaa, Eetu kertoo Juliankin kuullen.

Julia sanoo myöhemmin haastattelussa, ettei tieto juuri hetkauta häntä.

- Olen kuullut joitain huhuja noilta muilta, mutta en ole kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, että he olisivat yhdessä. Kun ei halua aiheuttaa itselleen pahaa oloa, on vain sivuuttanut sen. Ei ole liikuttanut omaa elämää sen enempää, Julia kuittaa.

Temptation Island Suomi
Nelonen
klo 21.00

Lue myös: IS: Tempparit-Tony saanut kuvausten jälkeen törkyä niskaansa - työpaikalla kuultu lausahdus järkytti

Lue myös: Viivi, 18, ja Valtteri, 21, epäröivät Temppareihin lähtöä matkalaukun pakkaamiseen asti - kertovat syyt

Kilpailut

Uusimmat