Kuva: AOP

Pam & Tommy -sarjan tähti katsoi kuuluisan seksivideon valmistautuessaan roolisuoritukseensa

01.02.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Sebastian Stan esittää sarjassa rokkari Tommy Leetä.

Disney+-striimauspalvelussa alkaa keskiviikkona 2. helmikuuta Pam & Tommy -sarja, joka käsittelee näyttelijä Pamela Andersonin, 54, ja rokkari Tommy Leen, 59, kuvaaman seksivideon ryöstöä ja levitystä netissä. Nyt sarjassa Tommy Leetä näyttelevä Sebastian Stan, 39, on kertonut katsoneensa kyseisen suureksi ilmiöksi nousseen seksivideon roolisuoritustaan varten.

Sarjan päänäyttelijät Sebastian Stan ja Lily James, 32, olivat vieraina This Morning -ohjelmassa, missä näyttelijöiltä kysyttiin, ovatko he katsoneet itse kyseisen videon. Stan myönsi, että on.

- Se oli taustatyötä. Näyttelijän työ on löytää niin paljon materiaalia kuin mahdollista siitä ihmisestä, jota esittää, Stan sanoi.

Mies kuitenkin lisäsi, ettei katsonut videota silloin, kun se ensimmäistä kertaa oli levityksessä 1990-luvun puolivälissä.

- Olin vasta 12-vuotias vuonna 1995, Stan kertoi.

Pam & Tommy -sarjasta julkaistaan ensin kolme jaksoa. Yhteensä jaksoja on kahdeksan. Voit katsoa ohjelman trailerin alta.

Pamela Andersonin kerrotaan olevan näreissään sarjasta. Naisen lähipiiristä on kerrottu Us Weekly -lehdelle, ettei Anderson aio katsoa sarjaa.

- Kyseinen sarja on todella kipeä asia Pamelalle ja hänen läheisilleen. On hyvin hämmentävää, että tällainen tehdään ilman hänen lupaansa, lähde kertoi.

Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen kerrotaan suhtautuvan sarjaan huomattavasti suopeammin. Leen ystävä Guerin Swing kertoo The Sunille, että Lee on innoissaan siitä, että tositarina saa nyt lisähuomiota osakseen.

Pamela Anderson ja Tommy Lee olivat naimisissa kolmen vuoden ajan, ja heillä on kaksi lasta yhdessä.

Lue myös: Puhuva penis sai oman ääninäyttelijän Pamela Andersonista ja Tommy Leestä kertovaan sarjaan

Lue myös: Pamela Anderson -rooli oli Lily Jamesille vapauttava kokemus - maskeeraus kesti päivittäin tunteja

Lähteet: Metro, Metro

Kilpailut

Uusimmat