Kuva: AOP

Malli Hailey Bieber ei aio enää puhua avioliitostaan - vastaa kuitenkin vauvahuhuihin

03.02.2022 10:15 - Riia Frost

Justin Bieberin vaimo on saanut tarpeekseen mediasta.

25-vuotias malli Hailey Bieber ilmoitti WSJ. Magazine -medialle päätöksestään olla kertomatta jatkossa mitään henkilökohtaisesta elämästään, mukaan lukien kysymykset liittyen avioliitoonsa muusikko Justin Bieberin, 27, kanssa. Syyksi Hailey kertoo ytimekkäästi olevan media.

- Media rakastaa napata pieniä asioita klikkiotsikoita varten. Se on aina ollut minusta kuvottavaa, Hailey toteaa.

Vaikka Hailey Bieber vannoi pitävänsä yksityiselämänsä jatkossa pimennossa, hän kuitenkin kommentoi fanien keskuudessa liikkuviin vauvahuhuihin.

Hailey Bieber on kyllästynyt mediaan. (kuva: AOP)

- Luulen, että muutaman vuoden sisällä tulemme yrittämään. Mutta sille on syy, miksi sitä kutsutaan yrittämiseksi. Eihän sitä voi tietää, miten kauan lapsenteko todellisuudessa vie, Hailey Bieber sanoo.

- Ei todellakaan lapsia ainakaan tänä vuonna. Se olisi mielestäni vähän liian hektistä, Hailey lisää.

Hailey kommentoi myös naisiin kohdistuvaa oletusta, jonka mukaan rakkauden löydyttyä pitäisi mennä naimisiin ja sen jälkeen heti ryhtyä lapsentekoon.

- Entä sitten asiat, joita minä haluan saavuttaa urallani? Minulle oli juurtunut ajatus, että haluan saada lapsia hyvin nuorena. Sitten täytin 25 vuotta ja totesin olevani edelleen hyvin nuori äidiksi, Hailey toteaa lopuksi. 

Mallityönsä lisäksi Hailey julkaisi äskettäin oman YouTube-kanavansa ja työskentelee ihonhoitosarjan parissa. Hän on ollut Justin Bieberin kanssa naimisissa jo kolme vuotta ja aviopari onkin avoimesti jakanut kiintymystään toisiinsa sosiaalisessa mediassa.

Hailey Bieber aviomiehensä Justin Bieberin kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Hailey Bieberin uusi tatuointi löytyy korvan takaa - katso kuva

Lue myös: Justin Bieber julkaisi harvinaisen kuvan perheestään - mukana vaimo ja siskot

Lähteet: eonline

Kilpailut

Uusimmat