Kuva: AOP

Malli Gigi Hadid piileskeli suosikkisarjan kuvauksissa - 'Ei ollut osa elämääni'

04.02.2022 08:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Gigi Hadid ei nauttinut äitinsä lailla suositun sarjan kuvauksissa.

Suomenkin televisiossa pyörineen sarjan Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti Yolanda Hadid, 58, ei ottanut huomioon, miten sarjan kuvaukset muuttaisivat hänen tyttärensä Gigi Hadidin, 26, elämää. Malli avautuukin nyt lapsuudestaan Us Magazine -medialle.

- Kun mietin lapsuuttani, ajattelen olleeni se hullu, hurmioitunut lentopalloilija. Rakastin urheilua ja joukkueessa olemista sekä rakastin koulua ja ystäviäni, Gigi kuvailee.

- Mutta kun ihmiset alkoivat tutustumaan minuun, he olivat vain, että ”hänen äitinsä on Beverly Hillsin täydellisissä naisissa, joten se on osa hänen elämäänsä”. Mutta ei se ollut elämääni tai osa kasvamistani, Gigi kertoo.

Malli pakotettiin nopeasti tottumaan kotona liikkuviin kameroihin ja hän opettelikin tavan välttää niitä.

- Saatoin tulla kotiin koulusta ja nähdä sarjan tuotantoautot talon ulkopuolella. Hiivin suoraan yläkertaan huoneeseeni, jotta minun ei tarvitsisi moikata äitiäni keittiössä, Gigi muistelee.

Gigin äiti Yolanda ei kuitenkaan ujostellut kameraa vaan puhui sarjassa avoimesti muun muassa borreoloosi-taudistaan sekä avioliitostaan David Fosteriin, josta hän erosi vuonna 2015. Yolanda nähtiin sarjassa kolme kautta ja olikin joskus ruudussa tyttärensä Gigin ja poikansa Anwar Hadidin kanssa. Gigi ja Anwar ovat molemmat nykyään menestyneet mallin työssä.

Gigi Hadid ei nauttinut yhtä paljon kameroiden edessä pyörimisestä kuin äitinsä Yolanda Hadid. (kuva: AOP)

Useampi sarjan lapsi on kärsinyt kameroista

Gigi ei suinkaan ole ainoa tosi-tv-tähden lapsi, joka on ollut avoin kameratäyteisestä lapsuudestaan. Samassa ohjelmassa esiintyneen Lisa Rinnan, 58, tyttäret Amelia Gray Hamlin, 20, sekä Delilah Belle Hamlin, 23, ovat myös paljastaneet totuuden tunnetun tv-sarjan takana. Erityisesti mallina toiminut Amelia avautui postauksessaan sarjasta sen jälkeen, kun hänen väitettiin valehdelleen syömishäiriöstä saadakseen enemmän ruutuaikaa ohjelmassa.

”En voi tosissani uskoa, että minun väitetään valehdelleen anoreksiastani saadakseni lisää ruutuaikaa. Anteeksi vain, mutta äitini on pakottanut minut olemaan ohjelmassa mukana”, Amelia paljastaa postauksessaan.

”Minua ei voisi vähempää kiinnostaa ruutuaika. Joten haistakaa v*ttu."

Myöhemmin Amelia Hamlin joutui kuitenkin oikaisemaan postaustaan hänen faniensa hiiltyessään siitä. Vastauspostauksessaan hän kertoo äitinsä olevan mahtava ja että hän yritti vain kertoa, ettei ole ohjelmassa vain huomion takia vaan auttamassa muita ihmisiä kertomalla oman tarinansa.

”Haluaisitko itse olla kansallisessa televisiossa 12-vuotiaana?” Amelia kysyy postauksen lopussa.

Amelian äiti Rinna vastasi nauraen tyttärensä kommentteihin Instagramissa.

”Saatan tehdä monia asioita, mutta en ikinä pakota ketään mihinkään. Joten rauhoitu”, Rinna kirjoittaa.

Lue myös: Lähde kertoo Gigi Hadidin ja Zayn Malikin eronneen - Hadidin äiti väittää taustalla olevan väkivaltaa

Lue myös: Lisa Rinnan ja tytär Amelia Hamlinin yhteiskuvia hämmästellään - 'Olette kuin siskoksia'

Lähde: UsMagazine

Kilpailut

Uusimmat