Kuva: YouTube / Paramount Pictures

Hurjiin katsojalukuihin yltäneelle kauhuelokuvalle luvattiin jo pian jatko-osa: "Onko tämä todellista?"

05.02.2022 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uuden osan kuvaukset alkavat jo kesällä.

Huikeisiin katsojalukuihin kiivennellee tunnetun Scream-kauhuelokuvasarjan viimeisimmälle osalle on jo luvattu jatkoa.

Ensimmäiset neljä osaa julkaistiin vuosina 1996-2011 ja nyt uusin osa, Scream vuonna 2022. Seuraavan osan kuvausten on määrä alkaa jo tulevana kesänä. Screamin paluu kiinnosti yleisöä, sillä elokuva on tuottanut jo muutamassa viikossa yli 87 000 euroa lipputuloillaan.

Vuoden 2022 Screamista tuttu tekijätiimi tulee vastaamaan myös uudesta osasta. Elokuvan tuottaneen Paramount Picturesin edustajat kommentoivat, että ovat hyvin otettuja elokuvan saamasta vastaanotosta.

- Olemme suunnattoman kiitollisia faneille ympäri maailmaa, jotka innokkaasti vastaanottivat elokuvan. Tämä on ollut elämämme jännitys ja olemme hyvin innoissamme tuomaan uuden osan Screamia eloon, Paramount Picturesilta kuvaillaan.

Myös elokuvan käsikirjoittaneet James Vanderbilt ja Guy Busick olivat häkeltyneitä saadessaan heti hypätä uuden jatko-osan kimppuun.

- Onko tämä todellista elämää? Yhteistyön tekeminen jälleen kerran ystäviemme kanssa seuraavan Scream-tarinan parissa on enemmän kuin olisimme voineet toivoa, kirjoittajat hehkuttavat. 

Suomessa tuorein osa saa ensi-iltansa 11. helmikuuta.

Lue myös: Tunnettu naamiomurhaaja palaa valkokankaille - elokuvan nimi aiheutti keskustelua

Lue myös: Spider-Manin suosio saa haastajan - uusi kauhuelokuva vetää massoittain yleisöä

Lähde: Collider

Kilpailut

Uusimmat