Kuva: AOP

Kopioiko Julia Fox Kim Kardashianin tyylin? Kanye Westin tyttöystävä vastaa syytöksiin

09.02.2022 18:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Julia Fox myöntää, että on pukeutunut samoihin lookeihin kuin Kardashian.

Kanye Westin, 44, viralliselta nimeltään Ye, tyttöystävä, näyttelijä Julia Fox, 32, on ottanut kantaa vertailuihin hänen ja Kim Kardashianin, 41, tyylin välillä. Monet ovat huomioineet, että Foxin ja Westin ex-vaimo Kardashianin tyyleissä on paljon samaa. Foxin on jopa syytetty kopioivan Kardashiania.

Julia Fox puhuu aiheesta Call Her Daddy -podcastissa. Hänen mielestään vertailut ovat surullisia, mutta hän myöntää, että jotkut hänen viimeaikaisista asuistaan ovat olleet tyyliltään samanlaisia kuin Kardashianilla.

- Meillä on ollut samanlaisia lookeja, minkä olen tiennyt jo siinä kohtaa, kun olen näin pukeutunut. Tiesin, että Kim on pukeutunut sellaisiin, Fox sanoo Independentin mukaan.

Julia Fox ja Kanye West (kuva: AOP)

Foxin mielestä vertailuissa on harmillinen piirre.

- Naisia aina asetetaan toisiaan vastaan, Fox sanoo.

Kim Kardashian (kuva: AOP)

Westin kerrotaan lahjoittaneen Foxille vaatteita parin seurustelun aikana ja vaikuttaneen voimakkaasti naisen tyyliin. West on toiminut myös muotisuunnittelijana. Fox haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että Westillä oli suuri vaikutus myös Kim Kardashianin tyyliin.

- Mielestäni ihmisten pitäisi tajuta, miten voimakkaasti Kim otti vaikutteita Kanyelta, Fox sanoo.

Myös Foxilla on taustaa muodin parissa. Hän perusti yhdessä ystävänsä kanssa muotibrändin vuonna 2014. Fox huomauttaa, että Kardashian-perhe on käyttänyt hänen mallistonsa vaatteita esimerkiksi tv-sarjassaan.

Julia Fox on kertonut tavanneensa Kanye Westin ensimmäistä kertaa uudenvuodenaattona ja tunteneensa välittömän kemian miehen kanssa. Pari on viettänyt alkuvuodesta paljon aikaa yhdessä, ja he esiintyivät monissa yhteen sointuvissa tyyleissä Pariisin muotiviikoilla. Samaan aikaan Westin ex-puoliso Kim Kardashian on edennyt suhteessaan näyttelijä Pete Davidsonin, 28, kanssa. West ja Kardashian erosivat helmikuussa 2021 oltuaan naimisissa kuuden vuoden ajan.

Fox on kertonut käyneensä läpi suuren muodonmuutoksen tavattuaan Westin. Hän kertoo luopuneensa vanhojen vaatteidensa käytöstä ja päästäneensä irti menneestä.

- Se oli niin puhdistavaa. En pakannut ainoastaan vanhoja vaatteitani, vaan myös vanhan elämäni, Fox on sanonut.

Lue myös: Julia Fox ja Kanye West joutuivat erohuhujen keskelle - Fox kommentoi

Lue myös: Kanye West järjesti Julia Foxille ökysynttärit - jakoi myös näyttelijän ystäville kalliita lahjoja

Lähteet: Independent, Vulture, The Sun, Insider

Kilpailut

Uusimmat