Kuva: AOP

Kanye West järjesti Julia Foxille ökysynttärit - jakoi myös näyttelijän ystäville kalliita lahjoja

04.02.2022 21:15 - Riia Frost

Julia Fox vietti syntymäpäiviään 2. helmikuuta. Juhlissa West ja Fox olivat intiimisti yhdessä.

Juhlatunnelma oli katossa, kun näyttelijä Julia Fox vietti 32-vuotissyntymäpäiviään 2. helmikuuta. Tietenkin juhliin osallistui myöhemmin Foxin uusi kohuttu kumppani Kanye ”Ye” West, 44.

Pariskunta juhli Foxin synttäreitä ruoan äärellä muutaman ystävän kanssa New York Cityn ravintolassa Lucienissa. Lähde kertoo E! News -medialle seurueen tämän jälkeen lähteneen jatkoille lähialueelle.

Muun muassa Hiomattomat timantit -elokuvasta tunnettu näyttelijä sai paljon syntymäpäivälahjoja mukaan lukien rakkaaltaan Westiltä. Lähteen mukaan räppäri ei antanut pelkästään Foxille kallista Birkinin laukkua vaan myös heidän kolmelle ystävälleen. Ystävät vaikuttivat yllättyneiltä ja iloisilta saamistaan lahjoista.

- "Ye" yrittää varmasti tehdä häneen (Foxiin) vaikutuksen ja voittaa hänen ystävänsä puolelleen, lähde lisää.

Syntymäpäiväjuhlissa nähtiin muun muassa malli Paloma Elesser, näytelmäkirjalija Jeremy O. Harris ja 13 Reasons Why -sarjan tähti Tommy Dorfman. Dorfman itse jakoi Instagram-tilillään kuvia Birkins-laukkujen täyteisistä juhlista.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs Westin läheisempi lähde paljastaa räppärin auttaneen Foxia järjestämään syntymäpäiväjuhlat, koska hän halusi sen olevan erityinen päivä.

- Kanye rakastaa näyttäviä juhlia ja oli iloinen, että Julia oli riemastunut, lähde kertoo.

Westin käsi Foxin pakaroilla

Foxin ja Westin suhde on kuumentunut entisestään ja tämä nähtiin myös syntymäpäivillä.

Juhlissa vieraillut Harris julkaisi Instagram-tarinoissaan videon, jossa Fox ja West halailevat toisiaan intiimisti. Videolla näkyy, kuinka räppärin kädet laskeutuvat pikku hiljaa vähäpukeisen Foxin pakaroille.

Foxin ja Westin suhteesta on kuiskittu jo pitkään ja pari esiintyikin virallisesti yhdessä punaisella matolla Pariisin muotiviikolla alkuvuodesta. Foxin on huhuttu seurustelevan Westin kanssa rahan ja maineen takia, mutta Fox kielsi huhut podcastissaan.

E! News -median tekemän koosteen Julia Foxin syntymäpäivistä Instagram-videoineen voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Julia Fox deittaili aikaisemmin Kanye Westin vihamiestä - "Kanye on asiasta tietoinen"

Lue myös: Julia Fox kommentoi salaliittoteorioita hänen ja Kanye Westin suhteesta - "Pelkkää rakkautta"

Lähteet: E! News

Kilpailut

Uusimmat