Kuva: AOP

Eminem oli ehdolla yllättävän elokuvan päärooliin - kuvausmaa muodostui ongelmaksi

10.02.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Ohjaaja George Miller harkitsi räppärin kiinnittämistä Mad Max: Fury Road -elokuvan päärooliin.

Rap-tähti Eminemiä, 49, harkittiin Mad Max: Fury Road -elokuvan päärooliin. Asia käy ilmi uudesta kirjasta Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road, jonka on kirjoittanut New York Timesin toimittaja Kyle Buchanan.

Vulturen julkaisemassa kirjapätkässä kerrotaan, että vuonna 2015 ilmestyneen elokuvan miespääosavalinta tehtiin lopulta Tom Hardyn, Armie Hammerin ja Jeremy Rennerin välillä. Hardy sai roolin Max Rockatanskyna. Kirjassa kerrotaan, että rooliin oli harkittu myös Michael Fassbenderia, Joel Kinnamania, Heath Ledgeriä, Eric Banaa ja Eminemiä.

Elokuvan ohjaaja George Miller kertoo kirjassa olleensa kiinnostunut Eminemin roolittamisesta jo ennen kuin Tom Hardy astui mukaan kuvioihin. Eminemillä oli näyttelijänkokemusta 8 Mile -elokuvasta (2002), joka perustuu hänen omaan elämäntarinaansa. Miller puhui samaisessa elokuvassa Eminemin rinnalla näytelleen Brittany Murphyn kanssa aiheesta, ja Murphy ylisti räppärin lahjakkuutta. Lopulta Miller lähestyi Eminemiä.

- Se ei mennyt sen pidemmälle, koska aioimme kuvata Australiassa siinä kohtaa eikä hän halunnut lähteä pois kotoa. Uskon hänen ajatelleen, että jos hän olisi voinut tehdä elokuvan kotiosavaltiostaan käsin, hän olisi suostunut, Miller kertoo kirjassa.

Mad Max: Fury Road on toimintaelokuva, joka sai etenkin kriitikot puolelleen. Leffa on nostettu esiin yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista toimintaelokuvista, ja monet elokuvakriitikot valitsivat sen myös yhdeksi 2010-luvun parhaista elokuvista.

Lue myös: Eminemin Hailie-tytär on isänsä suurimpia faneja - katso video, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Lue myös: Snoop Dogg pyysi anteeksi Eminemiltä - "Tein virheitä ja en ole täydellinen"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat