Kuva: AOP

Michael Buble saa neljännen lapsen - salaisuus paljastui yllättävästä paikasta

22.02.2022 12:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

I'll Never Love You -musiikkivideo saa ensi-iltansa 22. helmikuuta kello 17.

Laulajatähti Michael Buble, 46, ja hänen vaimonsa Luisana Lopilato, 34, paljastivat Bublen tulevan musiikkivideon teaserissä heidän odottavan neljättä lastaan. I’ll Never Not Love You -kappale julkaistiin jo kolme viikkoa sitten, mutta musiikkiikkivideon pitäisi tulla julki 22. helmikuuta kello 17. 

TMZ-julkaisun saaneen teaserin mukaan musiikkivideolla nähdään Buble laulamassa Sixteen Candles -elokuvan inspiroimassa unessa ja laulaja havahtuukin yhtäkkiä laulaneensa todellisuudessa kaupan kassalla. Lopilato pahoittelee miehensä käytöstä ja pelastaa hänet nolosta tilanteesta. Avioparin kävellessä pois lastensa kanssa, Lopilaton raskausvatsansa näkyy selkeästi kameralle.

Bublen mukaan video on jatkoa hänen 12 vuotta sitten julkaistun kappaleen musiikkivideolle, Haven’t Met You Yet, jolla pariskunta esiintyi kameran edessä yhdessä ensimmäistä kertaa. Kyseisen musiikkivideon tapahtumapaikka on myös ruokakauppa ja videolla nähdään sama kassamyyjä kuin uudessa musiikkivideossa. 

"Haven't Met You Yet -kappale oli kaunis aloitus todelliselle romanssille. 10 vuotta myöhemmin tarina saa epätavallisen jatko-osan "I'll Never Not Love You" 22. helmikuuta 2022", Buble kirjoitti julkaisussaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Pari avioitui vuonna 2011 Lopilaton kotimaassa Argentiinassa Buenos Airesin kaupungissa. Avioparilla on kertynyt yhteistä taivalta jo 11 vuotta. Musiikkivideolla näkyvät avioparin lapset Noah, 8, Elias, 5, ja Vida, 3.

Vuonna 2016 Noahlle diagnosoitiin maksasyöpä vain kolmen vuoden iässä, mikä mursi perheen täysin. Noah pääsi hoitoihin vuonna 2017 ja hän on voinut hyvin siitä asti.

Michael Bublen I’ll Never Not Love You -singlen lyriikkavideon voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit kuunnella kappaleen täältä.

Lue myös: "Se ämmä ei tule lavalleni" - Michael Bublé joutui selittelemään puheitaan Kim Kardashianista

Lue myös: Suosikkilaulaja Michael Bublé jätti alkoholin 4 vuotta sitten - "En tiedä, mitä kohtuullisuus on"

Lähteet: Hollywood Life, TMZ

Kilpailut

Uusimmat