Kuva: AOP

Harry Potter -tähdet riitelivät kovasti elokuvasarjan kuvauksissa - "Olimme puhumatta toisillemme"

23.02.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Haastattelussa Daniel Radcliffe myös muistutti, että jos Emma Watsonin kanssa haluaa riidellä, kannattaa olla varautunut.

Harry Potter -velhomaailmassa Hermione Grangeria näytellyt Emma Watson, 31, ja Harry Potteria esittänyt Daniel Radcliffe, 32, ovat hyviä ystäviä keskenään. Kuitenkin, kuten jokaisessa ystävyyssuhteessa, kaksikko riiteli kovasti - varsinkin elokuvien kuvausten aikana.

- Olimme itse asissa kerran puhuttamatta toisillemme useamman päivän, Radcliffe paljasti vuonna 2012 Esquire-julkaisulle.

Yksi suurimmista riidoista nähtiin niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin latinan kielestä.

- Voi pyhä jysäys, että meillä oli yhdessä vaiheessa tapana riidellä kaikesta. Uskonnoista, politiikasta, mistä vain. Yksi suurimmista riidoista käytiin, kun väittelimme siitä, miltä latinan kieli oikein kuulostaa. Tämä tapahtui neljännen elokuvan kuvauksissa, Radcliffe sanoi.

Haastattelussa Radcliffe myös muistutti, että jos Emma Watsonin kanssa haluaa riidellä, kannattaa olla varautunut.

- Hän oli niin vihainen ja niin olin minäkin. Sanon teille kaikille, jotka aiotte ottaa yhteen Emman kanssa: tietäkää, mistä puhutte, Radcliffe päätti.

Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan julkaisusta on tullut kuluneeksi 20 vuotta, ja tämän kunniaksi HBO Maxissa julkaistiin Harry Potter 20-vuotisjuhla: Paluu Tylypahkaan -erikoisohjelma. Spesiaalissa elokuvien näyttelijät ja ohjaajat kokoontuivat muistelemaan elokuvien tekemistä, ja nostalgiantäyteiset muistot ovat ilahduttaneet Potter-faneja ympäri maailman.

Lue myös: Robert Pattinson paljastaa, että hänen Harry Potter - ja Twilight-hahmojaan yhdistää yksi asia

Lue myös: Harry Potter -tähti olisi halunnut erään kohtauksen kirjoista elokuviin - "Kertoo paljon hahmosta"

Lue myös: Harry Potter -paluusta bongattiin toinenkin editointimoka - nyt virheet on kuitenkin korjattu

Lähde: Cheatsheet

Kilpailut

Uusimmat