Kuva: AOP

Harry Potter -tähti olisi halunnut erään kohtauksen kirjoista elokuviin - "Kertoo paljon hahmosta"

18.02.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Evanna Lynch näytteli rakastetussa elokuvasarjassa Luna Lovekivaa.

Harry Potter -elokuvissa Luna Lovekivaa näytellyt Evanna Lynch, 30, kertoi Insider-julkaisun haastattelussa, että kirjoissa oli hänelle eräs tärkeä kohtaus, jota ei lopulta elokuvissa nähty.

Kyseessä on kohtaaminen Harry Potterin kanssa Harry Potter ja Puoliverinen Prinssi -kirjassa. Kohtaus on Lynchin mielestä hetki, joka kertoo paljon Lunan hahmosta.

- Luna sanoo siinä Harrylle, että ihmiset odottavat, että Harrylla olisi paljon mahtavampia ystäviä kuin hän ja muut. Tähän Harry vastaa, että sinä olet mahtava ja Luna on siitä lauseesta kiitollinen.

- Minusta tuo on tärkeä hetki. Luna on juuri sellainen kuin haluaa olla ja eikä välitä muiden mielipiteistä. Luna todellakin rakastaa ystäviään ja hänellä on todella suuri sydän.

Lynch kertoi vuonna 2020 olleensa kovan luokan Potter-fani ennen kuin pääsi elokuvaan näyttelemään. Hänet valittiin Lovekivan rooliin 14-vuotiaana.

- Olin todella pakkomielteinen Potter-fani. Aloin lukemaan kirjoja, kun olin noin kahdeksanvuotias, ja sarja oli jonkin aikaa koko identiteettini. Se oli aika noloa. Tein kaikkea, jonotin kirjoja, kirjoitin fanipostia Daniel Radcliffelle ja sain hänen nimikirjoituksensa. Kirjoitin myös J.K. Rowlingille ja ystävystyimme, Lynch avasi.

Lue myös: Harry Potter -näyttelijä nousi sarjan fanista yhdeksi tähdistä: "Fanikulttuuri ei ole tervettä"

Lue myös: Daniel Radcliffen vanhemmat olivat huolissaan Harry Potter -roolista - syy varsin ymmärrettävä

Lue myös: Emma Watsonin sanottiin olevan "liian nätti" Harry Potter -elokuvan rooliin - kommentoi keskustelua

Lähde: People

Juttu julkaistu alun perin 19. toukokuuta 2021.

Kilpailut

Uusimmat