Kuva: AOP

Robert Pattinson kertoo hurjasta valmistautumisestaan Batman-rooliinsa: "On kyse rajojen venyttämisestä"

02.03.2022 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Robert Pattinson kävi läpi raskaan harjoittelujakson uuteen rooliinsa.

Näyttelijä Robert Pattinson, 35, nähdään seuraavaksi The Batman -elokuvan pääroolissa. Näyttelijä kertoo käyneensä läpi hurjan harjoittelujakson ja tiukan ruokavalion saavuttaakseen supersankarin fysiikan.

Pattinson kertoo, että kuuden viikon treenaamisen jälkeen hän alkoi jopa nauttia prosessista. Näyttelijä myös iloitsee, että rooli auttoi häntä pääsemään hyvään kuntoon. Pattinson kertoo treeniohjelmansa sisältäneen muun muassa pitkiä lenkkejä ja armeijatyylisiä, hiekkasäkeillä tehtyjä painoharjoituksia. 

- Siinä kaikessa on kyse rajojen venyttämisestä ja itsensä kehittämisestä siihen asti, että tiedät tekeväsi kunniaa fyysisille vaatimuksille, Pattinson kuvailee.

Pattinson jatkaa, että kuntoilun lisäksi hän noudatti myös tiukkaa ruokavaliota. Pattinson kertoo jättäneensä prosessinsa ajaksi alkoholin, prosessoidun lihan ja kaikki paistetut ruuat.

Vielä vuonna 2020 Pattinson kritisoi haastattelussaan Hollywoodin elokuvateollisuutta siitä, että miesnäytttelijät laitetaan läpikäymään rankkoja vartalon muokkausoperaatioita ja vannoi samaisessa haastattelussa, ettei itse aio suostua sellaiseen. The Batman tulee ensi-iltaansa Suomessa 4. maaliskuuta.

Lue myös: Robert Pattinsonin ääni oli liian kauhistuttava Batmaniksi: "He käskivät minut lopettamaan sen"

Lue myös: Robert Pattinsonin rooli Batmanina kerää ylistystä: "Hänen muodonmuutoksensa on käsittämätön"

Lähteet: Insider, Insider

Kilpailut

Uusimmat