Kuva: AOP

Madonna-elokuvaan pop-tähden rooliin hakevat käyvät läpi haastavan leirin: "Pitää pystyä kaikkeen"

04.03.2022 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Madonna itse osallistuu elokuvan tekoon vahvasti.

Pop-tähti Madonnan, 63, elämästä valmistellaan parhaillaan elämäkertaelokuvaa. Polttavin kysymys tällä hetkellä onkin, kuka tulee esittämään muusikkoa itseään. Ehdokkaat joutuvat käymään läpi haastavan intensiivijakson, jolla yrittävät vakuuttaa sekä elokuvan tekijät että Madonnan itsensä siitä, että sopisivat rooliin.

Viimeisten joukkoon ehdolle ovat päässeet Netflixin uuden hittisarjan Inventing Annan tähti Julia Garner, 28,  Black Widow -sarjasta tuttu Florence Pugh, 26, valtavan menestyksen saavuttaneesta Euphoriasta tunnetuksi tullut Alexa Demie, vielä hieman tuntemattomammat näyttelijät Odessa Young, 24, ja Emma Laird, 23, sekä muusikot Bebe Rexha, 32, ja Sky Ferreira, 29.

Päästäkseen näyttelemään Madonnaa heidän täytyy suoriutua monenlaisista tehtävistä, joita intensiivijaksolla vaaditaan. Intensiivijakson koreografiaharjoitukset voivat kestää jopa yli 11 tuntia päivässä ja ne tehdään Madonnan itsensä ja pop-tähden oman koreografin kanssa. Näyttelijät myös lukevat repliikkejään ja pitävät lauluesityksensä suoraan Madonnalle.

Elokuvan tekijöiden sisäpiiristä kerrotaan, että intensiivijaksolla täytyy pystyä oikeastaan mihin tahansa.

- Sinun pitää pystyä kaikkeen, lähde kuvailee.

Madonna on itse vahvasti mukana myös elokuvan lopputuloksessa, hän ohjaa elokuvan ja osallistuu sen käsikirjoittamiseen. Madonnalla on selkeä syy, miksi hän haluaa osallistua tekoprosessiin niin vahvasti.

- Syy miksi teen sen on, että monet ihmiset ovat yrittäneet tehdä elokuvia minusta, mutta he ovat aina miehiä, Madonna kuvailee.

Elokuvan julkaisuaikataulu ei ole vielä tiedossa.

Lue myös: Madonna julistaa kuvillaan free the nipple -ilosanomaa, mutta fanit tyrmäsivätkin: "Keksi jotain uutta"

Lue myös: Esimakua odotetusta Elvis-elokuvasta on julkaistu - traileri jättää kylmät väreet

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat