Kuva: AOP

Kanye West ottaa kantaa musiikkivideonsa ympärillä vellovaan keskusteluun - "Taide on terapiaa"

07.03.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kanye Westin Eazy-kappaleen musiikkivideo on hämmentänyt yleisöä väkivaltaisuudellaan.

Rap-artisti Kanye Westin, 44, tuore musiikkivideo on herättänyt kohua niin yleisön kuin mediankin saralla väkivaltaisen sisältönsä vuoksi. Musiikkivideolla artisti muun muassa kaappaa entisen vaimonsa nykyisen puolison, koomikko Pete Davidsonin, 28, ja hautaa tämän elävältä.

Räppäri otti videon ympärillä vallinneeseen keskusteluun kantaa omalla Instagram-tilillään.

"Taide on terapiaa, taide suojelee sananvapautta, taide inspiroi ja yksinkertaistaa maailmaa, taide ei ole väline pahalle eikä harmille. Kaikki muut tulkinnat taiteestani ovat vääriä ja väärin tulkittuja", West kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viihdesivusto Entertainment Tonightin mukaan videolla kaapatuksi ja elävältä haudatuksi joutuneen Davidsonin lähipiiristä kerrotaan, ettei koomikko ole huolissaan videosta. Oikeastaan video on koomikon mielestä huvittava.

- Hänen mielestään on hauskaa, että West teki hänestä piirrosversion musiikkivideoonsa. Hän on lähes imarreltu, sillä tämä on hänen mielestään niin naurettavaa, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Davidson ei tunne itseään millään tavalla uhatuksi Westin toimesta. Westin toiminta vahvistaa lähteen mukaan Davidsonin ja tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, välistä suhdetta entisestään.

West erosi puolisostaan kuuden avioliittovuoden jälkeen vuonna 2021. Entisten rakastavaisten avioero on edelleen vireillä, mutta viime viikolla oikeus julisti Kardashianin virallisesti sinkuksi.

Lue myös: Kanye West hautasi videolla Kim Kardashianin kumppanin elävältä - Kardashian vihainen julkaisusta

Lue myös: Kanye West hautasi videolla Kim Kardashianin kumppanin elävältä - Kardashian vihainen julkaisusta

Lue myös: Kanye Westin uhkailu täytyy ottaa tosissaan, sanoo asiantuntija: "Ei voida oikeuttaa julkkiserolla"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat