Kuva: AOP

Sean Penn tapasi Ukrainan presidentin Venäjän hyökkäyksen alkamispäivänä - "Olin vaikuttunut"

07.03.2022 16:15 - Iiro Myllymäki

Sean Penn oli kuvaamassa dokumenttia Ukrainassa. Näyttelijä ylistää Ukrainan presidenttiä Volodymyr Zelenskyitä.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Näyttelijä Sean Penn, 61, oli tekemässä dokumenttia Ukrainassa liittyen Venäjän aloittamaan hyökkäyssotaan maassa. Osana dokumentin tekemistä Penn tapasi Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin kahteen otteeseen. Penn kertoo tapaamisista CNN:n haastattelussa.

Penn kertoo tavanneensa presidentin päivää ennen Venäjän aloittamaa hyökkäystä ja vielä hyökkäyksen alkamispäivänä uudestaan.

- En tiedä, tiesikö hän olleensa syntynyt tekemään tätä. Oli kuitenkin selvää, että todistin jotain, mikä on rohkeudessaan, arvokkuudessaan ja rakkaudessaan uutta modernille maailmalle, Penn kertoo.

Volodymyr Zelenskyi (kuva: AOP / Ukrainian Presidential Press Service)

Zelenskyi jakoi itse sosiaalisessa mediassa videon, jossa hänen nähdään keskustelevan Pennin kanssa.

”Mitä enemmän ihmiset tietävät sodasta Ukrainassa, sitä enemmän meillä on mahdollisuuksia pysäyttää Venäjä”, Zelenskyi kirjoitti julkaisussa Metro-sivuston mukaan.

Sean Penn ylistää Ukrainan presidenttiä CNN:lle.

- Tämä on erityislaatuinen hetki. Olin vaikuttunut ja liikuttunut hänestä, ja minua myös pelotti hänen ja Ukrainan puolesta, Penn sanoo.

Penn on kuvannut dokumenttiaan Ukrainan ja Venäjän kiristyneistä väleistä jo viime marraskuusta saakka. Daily Mail uutisoi, että Penn on palannut Los Angelesiin Ukrainasta. Mies kuvattiin Los Angelesissa keskiviikkona.

Lue myös: Sean Penn kuvaa dokumenttielokuvaa Ukrainassa

Lue myös: Sean Penn eteni jalkaisin Puolan rajalle - hylkäsi autonsa tiensivuun

Lähteet: Metro, Metro, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat