Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Putous-tähti Christoffer Strandberg nähdään pian komedian pääroolissa: "Hullu, hauska ja koskettava"

08.03.2022 18:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elokuva saa ensi-iltansa loppuvuodesta.

Loppuvuodesta 2022 jouluun valmistaudutaan uudella kotimaisella komedialla, kun hyvän mielen jouluelokuva Kulkuset kulkuset saa ensi-iltansa.

Elokuvan on ohjannut muun muassa toisesta hulvattomasta jouluelokuvastaan Täydellinen joulu tunnettu Taru Mäkelä.

Elokuvaa myös tähdittävät monet tutut kasvot. Pääroolissa esiintyy Putouksessakin naurattanut Christoffer Strandberg, 32, ja hänen rinnallaan nähdään muun muassa Martti Suosalo, 59, koomikko Ali Jahangiri, 40, Eeva Litmanen, 78, sekä Sari Siikander, 57.

Strandberg kertoo, että arki elokuvan ja Putouksen kuvausten välillä suhatessa on ollut kiireistä, mutta näyttelijä on uudesta roolistaan siitä huolimatta valtavan innoissaan.

 - Kun luin käsikirjoituksen ja kuulin kuinka mieletön tekijäporukka on, oli pakko tarttua tähän rooliin. Tästä tulee hullu, hauska ja koskettava leffa, Strandberg kuvailee.

Elokuvassa päästään kärpäseksi kattoon, kun kaksi uusioperhettä istahtavat ensimmäistä kertaa kaikki saman pöydän ääreen jouluaattona. Täysin erilaisten sukujen kohtaamisessa on tietenkin kaikki ainekset kaaokseen, mutta elokuvan tunnelma pysyy silti koko ajan lämpimänä.

- Näiden kahden perheen yhteentörmäyksestä syntyy elokuvan hillitön huumori - kaikelle nauretaan tasapuolisesti. Silti elokuvan sydän sykkii lämpöä ja joulun sanomaa, intoilee elokuvan ohjannut Mäkelä.

Lue myös: Arvostelu: Huonot naiset saa nauramaan kippurassa, vaikka aihe taustalla on vakava

Lue myös: Elokuvalippujen hinta kohoaa silmissä - ovatko liput enää taloudellisesti kaikkien saatavilla?

Lue myös: Tämän vuoden Jussi-ehdokkaat on valittu - yksi hittielokuva keikkuu lähes joka kategoriassa

Lähde: ePressi

Kilpailut

Uusimmat