Kuva: AOP

Sandra Bullock luopuu erikoisesta ehdostaan elokuvien teossa: "En välitä, kuka suuttuu"

15.03.2022 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Bullock on pitänyt säännöstään kiinni vuosien ajan.

Näyttelijä Sandra Bullock, 57, on jo vuosien ajan vannonut, ettei suostu enää tekemään jatko-osia yhdellekään tähdittämälleen elokuvalle. The Lost City -uutuusleffan myötä hän kuitenkin kertoo haastattelussaan olevansa mahdollisesti valmis joustamaan ehdostaan. Syyksi poikkeukseensa Bullock esittää elokuvan käsikirjoittaneen Dana Foxin erinomaista tarinankerrontaa.

- En tiedä haluaisinko tehdä jatko-osaa, mutta jos Dana Fox keksisi jotain loistavaa, niin antaa mennä, Bullock kuvailee.

Bullock muistelee myös, miksi aikanaan kehitti kyseisen sääntönsä.

- Minulla oli jatko-osasääntö silloin, kun ei ollut hyötyä taistella niiden asioiden puolesta, joiden oikeasti halusin. Minun iässäni opettelen taistelemaan asioiden puolesta, joiden uskon näyttävän parhaalta ruudulla. En välitä, kuka suuttuu kokousten jälkeen, näyttelijä kuvailee.

Bullock puhuu nykyään paljon muun muassa naisiin kohdistuvaa ikäsyrjintää vastaan. Hän muun muassa kertoo Netflixin tarjoavan rooleja, jollaisia hän ei muuten pääsisi tekemään.

- Netflixin etu on se, että he antavat minun työskennellä ja valita materiaalia, joka ei koskaan päätyisi elokuvateattereihin, Bullock kertoo.

Aiemmin hän on tylyttänyt, että Netflix on koko alalla lähes ainoa, joka suostuu roolittamaan tietyn iän ylittäneitä naisia. Jutun pääset lukemaan alta.

Lue myös: Netflix lähes ainoa vanhempien naisten roolittaja, Sandra Bullock paljastaa: "Olisin lehmihaassa ilman sitä"

Lue myös: Supertähtiä vilisevä seikkailuelokuva julkaistaan maaliskuussa - Brad Pittin roolihahmo ihastuttaa

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat