Kuva: AOP

Onko Pete Davidsonilla Kim Kardashianille omistettu tatuointi? Fanit varmoja asiasta

15.03.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Fanien mielestä Davidsonin rinnassa lukee Kim.

Koomikko Pete Davidson, 28, on ottanut naisystävälleen Kim Kardashianille, 41, omistetun tatuoinnin, uskovat fanit. Twitterissä nimittäin kohistaan uudesta kuvasta, jonka Davidson oli lähettänyt Kanye Westille, 44.

Kuvassa Davidson poseeraa ilman paitaa. Miehen rintakehässä (kuvan vasemmalla puolella) nähdään pieni musta tatuointi, jossa saattaa lukea Kim.

"Davidson on selvästi rakastunut, kun hän on ottanut Kim-tatuoinnin", twiittaa eräs fani.

"Petellä on nyt sekä Kim Kardashianille että Ariana Grandelle omistettu tatuointi", kommentoi toinen. Davidson seurusteli muutaman vuoden ennen Kardashiania Granden kanssa.

Voit katsoa kuvan E News! -julkaisun sivuilta, eli täältä. 

Viikonloppuna julkisuuteen levisi tekstiviestiketju, jossa Kim Kardashianin poikaystävä Pete Davidson ja Kardashianin ex-aviomies Kanye West juttelevat toisilleen. Ainakin E News! -sivusto on saanut vahvistuksen, että viestiketju on oikea. Myös West ilmoitti Instagram-tarinoissaan, että oli jutellut Davidsonin kanssa viestien välityksellä.

Aloituksen teki Davidson, joka pyysi Westiä lopettamaan hänen ja Kim Kardashianin ahdistelun.

"Moi, täällä Skete. Voitko vetää henkeä ja rauhoittua? Kim on paras äiti, jonka olen koskaan tavannut ja sinun pitäisi olla aika helvetin onnellinen, että hän on lastesi äiti. Olen päättänyt, että en anna sinun enää kohdella meitä näin ja olen kyllästynyt olemaan hiljaa. Kasva nyt v*ttu aikuiseksi", ensimmäisessä viestissä lukee vapaasti suomennettuna. Skete on nimitys, jota West on käyttänyt Davidsonista. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Pete Davidson lähetti tiukan viestin Kanye Westille - äkäinen keskustelu vuoti julkisuuteen

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi ensimmäiset yhteiskuvat poikaystävänsä kanssa - fanit innostuivat

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat