Kuva: AOP

Pete Davidsonin ex-kihlattu lähetti lahjan Kim Kardashianille - reality-tähdeltä iloinen vastaanotto

23.03.2022 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kim Kardashian ja Ariana Grande vaikuttavat olevan lämpimissä väleissä keskenään.

Vaikuttaa siltä, että reality-tähti Kim Kardashianin, 41, ja koomikko Pete Davidsonin, 28, suhde on saanut siunauksensa Davidsonin ex-kihlatulta poptähti Ariana Grandelta, 28. Grande on ystävällisesti lähettänyt lahjan eksänsä uudelle tyttöystävälle. 

Kardashianin ja Davidsonin suhde on saanut hyvinkin kylmän vastaanoton Kardashianin ex-aviomieheltä rap-artisti Kanye Westiltä, 44, joka ei ole arkaillut ilmaista mielipidettään uudesta poikaystäväehdokkaasta. Räppäri on muun muassa julkaissut Instagramissa kohua herättäneen nukkeanimaationa tehdyn musiikkivideon, jossa Davidson kidnapataan, sidotaan ja haudataan elävältä. Grandella sen sijaan ei tunnu olevan mitään uutta pariskuntaa vastaan. 

Kardashian avasi perjantaina Instagram-tarinassaan poptähden lähettämän R.E.M-meikkipaketin. Kyseessä on Granden perustama kosmetiikkabrändi ja paketti sisälsi myös valokuvan laulajasta, joten kenellekään ei jäänyt epäselväksi, keneltä paketti oli peräisin. 

Kardashian näytti olevan kiitollinen ihanasta lahjasta ja merkitsikin Ariana Granden ja hänen kosmetiikkabrändinsä Instagram-tilit julkaisuunsa. 

Pete Davidson ja Ariana Grande seurustelivat vuonna 2018 ja pari meni myös pian seurustelun aloitettuaan kihloihin. Suhde päättyi kuitenkin eroon vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Grande avioitui toukokuussa 2021 kiinteistövälittäjä Dalton Gomezin, 26, kanssa. Davidson ja Kardashian taas ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä jo viime vuoden lopulta asti. 

Lue myös: Kanye Westin uusi musiikkivideo hämmentää väkivaltaisuudellaan - hautaa Pete Davidsonin elävältä

Lue myös: Kim Kardashian paljastaa totuuden Pete Davidsonin tatuoinnista - "Se on polttomerkki"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat