Kuva: AOP

Kanye Westin uusi musiikkivideo hämmentää väkivaltaisuudellaan - hautaa Pete Davidsonin elävältä

03.03.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Musiikkivideolla räppäri kidnappaa entisen vaimonsa nykyisen puolison ja hautaa tämän elävältä.

Rap-artisti Kanye West, 44, on julkaissut Instagramissa kohua herättäneen Eazy-kappaleensa musiikkivideon. Kappaleessa esiintyy yhdessä Westin kanssa rap-artisti The Game.

Tunnelmaltaan synkkä musiikkivideo on nukkeanimaatio, jossa koomikko Pete Davidson, 28, kidnapataan, sidotaan ja haudataan elävältä. Davidson seurustelee nykyään Westin entisen puolison, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, kanssa.

Videolla on myös viittauksia aiempiin tapahtumiin. Rap-artisti esimerkiksi kasvattaa ruusuja elävältä haudatun Davidsonin ympärillä, jonka jälkeen ruusut kulkevat ruudun poikki lava-auton kyydissä. Uutisoimme aiemmin Westin vihjailleen, että olisi lähettänyt entiselle vaimolleen lava-auton peräkontillisen täydeltä ruusuja.

Videolla vilahtaa myös teksti, jossa lukee: "Kaikki elivät sen jälkeen onnellisina, paitsi Skete (nimi yliviivattu toim. huom.), tiedätte kyllä kuka."

Skete on Westin usein Davidsonista käyttämä lempinimi.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video on aiheuttanut fanien keskuudessa hämmennystä. Sitä onkin kommentoitu muutamassa tunnissa yli 10 000 kertaa.

"Lapsesi tulevat olemaan häpeissään, kun he varttuvat ja näkevät isänsä levittävän väkivaltaa sellaista miestä kohtaan, joka ei ole tehnyt mitään. Samalla tehden heidän äitinsä onnettomaksi", eräs henkilö kirjoittaa.

"Tässä on kyse narsistisesta sokeudesta kaikkien muiden paitsi itsensä tunteita kohtaan", toinen kommentoija jatkaa.

Uutisoimme aiemmin Eazy-kappaleen herättäneen kohua ilmestyessään. Kappaleen sanoituksissa West niin ikään uhkailee Davidsonia.

West ja Kardashian erosivat helmikuussa 2021. Heidän avioeronsa on kuitenkin ollut vireillä pitkään, mutta oikeus tuomitsi avioeron lainvoimaiseksi eilen keskiviikkona. Video julkaistiin vain tunteja tämän jälkeen.

Lue myös: Riitaa, katkeruutta ja uusia vihamiehiä – Kanye West purki tuntojaan Instagramissa koko viikonlopun

Lue myös: Kanye West aneli Kim Kardashiania takaisin luokseen kesken esityksen

Lue myös: Kanye West uhkailee uudessa kappaleessaan Kim Kardashianin poikaystävää

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat