Kuva: AOP

Gordon Ramsay iloitsee, että pandemia pyyhki pois huonot ravintolat: "Paskat ovat nyt poissa"

23.03.2022 08:15 - Riia Frost

Gordon Ramsay tuli tunnetuksi sensuroimattomasta suorasanaisuudestaan Kauhukeittiö-televisio-ohjelmassa.

Yksi Britannian tunnetuimmista kokeista ja televisiopersoonista Gordon Ramsay, 55, oli Radio Time -viikkolehden haastattelussa keskustelemassa muun muassa koronapandemian vaikutuksista ravintoloihin. Vaikka Ramsay korosti pandemian olleen tuhoisa ravintola-alalle, tähtikokki myönsi olevansa iloinen, että niin sanotusti ”huonot ravintolat” joutuivat sulkemaan ovensa koronarajoitusten myötä.

- Paskat ovat nyt poissa, Ramsay totesi Daily Record -julkaisun mukaan.

Kun Ramsayta pyydettiin tarkentamaan, millaisia ravintoloita kokki tarkoitti, hän vastasi tunnettuun suorasanaiseen tyyliinsä.

- Tarkoitan niitä etulyöntiasemassa olevia kusipäitä, jotka vain käyttävät hyväkseen erinomaista sijaintiaan, ja ainoastaa siksi he ovat saaneet jalansijaa tällä alalla, Ramsay kiteytti.

- Mutta nyt voimme aloittaa puhtaalta pöydältä, mikä on hyvä, Ramsay lisää.

Mirror-julkaisun mukaan tähtikokki myös kertoi, että hän toivoo pandemialla olevan pysyviä vaikutuksia kehittyvään ruoan laatuun ravintola-alalla.

- Asiakkaista on tullut viisaampia vuosien varrella. He tietävät nykyään paljon enemmän ruoasta, mikä on opettanut ravintoloitsijoita parantamaan peliään. Se on pyyhkinyt alalta ylimielisyyden, Ramsay totesi.

(kuva: AOP)

 Lue myös: Gordon Ramsay teki ruokaa Vladimir Putinille - "P*skoin aidosti housuihini"

Lue myös: Gordon Ramsay ei hyväksy tyttärensä poikaystävää - sanoo suorat sanat

Lähteet: Daily Record

Kilpailut

Uusimmat