Kuva: AOP

Laulaja Leona Lewis odottaa esikoistaan - hehkuu onnesta raskauskuvassaan

24.03.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja on tavannut puolisonsa vuonna 2010.

Maailmalta satelee vauvauutisia. Ensin Rihanna, 34, sitten Michael Bublé, 46. Nyt vuorossa on laulaja Leona Lewis, 36.

Lewis kertoi Instagramissa odottavansa esikoistaan yhdessä puolisonsa, elokuvaohjaaja Dennis Jauchin kanssa.

"En malta odottaa, että tapaan sinut kesällä", artisti kirjoittaa julkaisussaan. Lewis esiintyy kuvassa mustassa, pitkähihaisessa mekossa, joka paljastaa tähden olkapään. Kiharapilven lomasta loistaa onnellinen hymy.

Myös Jauch jakoi omalla Instagram-tilillään kuvan vaimostaan ja tulevasta lapsestaan.

Pariskunta on tavannut toisensa vuonna 2010, kun Jauch toimi Lewisin taustatanssijana. Jauch kosi artistia vuonna 2018 ja pari avioitui vielä samana vuonna Italiassa.

Pariskunta on osoittanut rakkauttaan avoimesti Instagramissa. Viime vuonna Jauch muisteli pariskunnan hääpäivää sosiaalisen median alustalla.

"En voi uskoa, että siitä on jo kaksi vuotta, kun sanoimme tahdon! Sen jälkeen on tapahtunut niin paljon... Maailma on kirjaimellisesti ylösalaisin, mutta kun saan olla sinä vierelläsi, kaikki tuntuu kuin kävelyltä puistossa. Kiitos, että olet kanssani niin ylä kuin vastamäessäkin. Tämä on vasta alkua upealle, yhteiselle matkallemme", Jauch kirjoitti taannoin julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunnalla on ollut vauvahaaveita jo tovin. Vuosi avioitumisensa jälkeen Lewis kertoi The Telegraphin haastattelussa haluavansa sekä biologisen että adoptoidun lapsen.

- Haluan lapsen, mutta Dennis ja minä olemme keskustelleet myös adoption mahdollisuudesta, hän kommentoi haastattelussa.

Adoptiohaluihin laulajalla on myös henkilökohtainen syy.

- Äitini kasvoi lastenkodissa, eikä kukaan adoptoinut häntä lapsena. Haluaisinkin todella paljon adoptoida lapsen, Lewis kertoi.

Lue myös: Hollywoodin kerma kokoontui juhliin, joissa oli mustavalkoinen pukukoodi - kenen asu oli kaunein?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat