Kuva: Risto Savolainen

MTV: Hetki, jota et nähnyt tv:ssä - Mikko Penttilä villitsi yleisöä Putouksessa

24.03.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Videolla nähdään, kuinka Penttilä haki yleisöltä reaktiot.

Viime lauantaina Putouksessa nähtiin tuttu Sketsikommentaattorit-osio, jossa Putous-tähdet Jyri Ojansivu ja Aapo Oranen toimivat kommentaattoreina ja vitsailevat urheiluaiheista. Katsojat näkivät tv:n välityksellä, kuinka yleisö eli täysillä mukana sketsin aikana. 

MTV kuitenkin paljastaa, että todellisuudessa yleisön reaktioita oli sytyttämässä ohjelman ohjaaja Mikko Penttilä, joka hyppi Putous-studion lavalla esittäen yleisölle vuoron perään käskyjä siitä, millaista reaktiota missäkin vaiheessa kaivattiin

Näet videon tilanteesta alta. 

Jos video ei näy, katso se MTV:n sivuilta.

Penttilä toimii ensimmäistä kertaa Putouksen ohjaajana ja hän on tuttu myös ohjelman näyttelijänä. Miehen hahmo Taika-Pasi voitti Putouksen 10. kauden sketsihahmokisan.

- Koitan pitää itseni poissa lavalta, vaikka veri sinne vetääkin. Tänä syksynä on tullut paljon Putoukseen liittyviä kysymyksiä ja olen hieman joutunut valehtelemaan. Tai en oikeastaan, sillä olen sanonut, että en ole näyttelijäksi menossa, Penttilä kertoi Putouksen pressitilaisuudessa Voice.fi:lle. Voit lukea haastattelun täältä. 

Lue myös: Putous-tähti Mikko Penttilä paljastaa ikimuistoisimman hetken ohjelmasta - "Huoli heräsi"

Lue myös: MTV: Pilvi Hämäläinen olisi saanut viisi euroa, jos olisi pissannut housuun Putouksessa

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat