Kuva: AOP

Bob Saget jätettiin pois Oscar-gaalan In Memoriam -osuudesta - somessa raivostuttiin

29.03.2022 18:45 - Iiro Myllymäki

Koomikkoa ei muistettu Oscar-gaalassa, vaikka mies näytteli tv-sarjojen lisäksi myös elokuvissa.

Myös tämän vuoden Oscar-gaalassa muisteltiin viimeisimmän vuoden aikana menehtyneitä elokuva-alan merkittäviä tekijöitä. In Memoriam -osuudessa ei kuitenkaan nähty koomikkonäyttelijä Bob Sagetia, joka menehtyi tammikuussa.

Sagetin pois jättämisestä uutisoi muun muassa Variety. Saget tunnettiin parhaiten tv-rooleistaan, mutta hän näytteli myös muutamissa elokuvissa. Saget myös ohjasi elokuvia. Sosiaalisessa mediassa miehen puuttuminen In Memoriam -osuudesta on herättänyt närää.

”Hävyttömintä tämän vuoden gaalassa oli jättää Bob Saget pois In Memoriam -osuudesta.”

”In Memoriam -osuudessa ei nähty Bob Sagetia eikä Norm Macdonaldia. Kuinka monen koomikon oikein pitää ottaa osumaa tänään?” kirjoitti eräs viitaten gaalassa nähtyyn välikohtaukseen, jossa Will Smith löi Chris Rockia lavalla.

”Miksi Bob Sagetia ei mainittu? Tuo ei ole oikein.”

In Memoriam -osuudessa ei nähty myöskään niin ikään televisiosta parhaiten tuttua Willie Garsonia. Garson muistetaan parhaiten Sinkkuelämää-sarjasta. Osuudessa muisteltiin muun muassa Betty Whitea, William Hurtia ja Sidney Poitieria.

Bob Saget löydettiin kuolleena hotellihuoneesta 9. tammikuuta. Sagetin perhe kertoi miehen kuolinsyyksi, että hän oli saanut iskun takaraivoonsa ja mennyt sen jälkeen nukkumaan pahaa aavistamattomana. Saget oli kuollessaan 65-vuotias. Hänet muistetaan muun muassa Full House -tv-sarjasta.

Lue myös: Hiljattain menehtyneen koomikon perhe haastaa viranomaiset oikeuteen

Lue myös: Menehtyneen Bob Sagetin vaimolta koskettava päivitys - "En kadu mitään"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat