Kuva: AOP

Chris Rockia läimäyttänyt Will Smith vastaa viimein Oscar-gaalan kohuun - "Olen työn alla"

29.03.2022 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Näyttelijä on julkaissut kirjoituksen Instagram-tilillään.

Tämän vuoden Oscar-gaala on kuohuttanut näyttelijä Will Smithin, 53, lyötyä koomikko Chris Rockia, 57. Välikohtaus tapahtui, kun Rock pilaili Smithin puolison Jada Pinkett-Smithin, 50, hiustenlähdön kustannuksella. Pinkett-Smith sairastaa hiustenlähtöä aiheuttavaa sairautta alopeciaa. Vitsi sai tunteet kuumenemaan gaalassa, ja Smith nousi Oscar-gaalan lavalle lyöden Rockia kasvoihin.  

Mediassa tilannetta on puitu paljon niin puolesta kuin vastaan, mutta nyt Smith on itse julkaissut julkisen anteeksipyynnön Instagram-tilillään. 

"Väkivalta on kaikissa muodoissaan myrkyllistä ja tuhoisaa. Käytöstäni viime yön Oscar-gaalassa on mahdotonta hyväksyä ja se oli anteeksiantamatonta. Vitsit kustannuksellani ovat osa työtäni, mutta vitsi koskien Jadan terveydellistä tilaa oli minulle liikaa ja reagoin tunteellisesti", Smith kirjoittaa Instagram-tilillään. 

"Haluan esittää sinulle julkisen anteeksipyynnön Chris. Menin rajan yli ja olin väärässä. Olen häpeissäni ja tekoni eivät vastaa sitä miestä, joka haluan olla. Rakkauden ja ystävällisyyden maailmassa ei ole sijaa väkivallalle", Smith jatkaa kirjoituksessaan. 

Näyttelijä pyytää julkaisussaan anteeksi myös itse Oscar-gaalan väeltä ja katsojilta, sekä Williamsien perheeltä, viitaten tenniksen supertähden Serena Williamsin perheeseen. Smith voitti parhaan miespääosan Oscarin elokuvasta King Richard, joka kertoo Williamsien perheen tarinan. Tuore Oscar-voittaja pyytää kirjoituksessaan anteeksi myös King Richard -elokuvan työryhmältä. 

"Olen työn alla", Smith sanoo julkaisunsa lopussa. 

Voit katsoa Smithin Instagram-julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Will Smith tulistui vaimoonsa kohdistuvasta vitsistä - löi juontajaa

Lue myös: Oscar-gaalan järjestäjä tuomitsee Will Smithin väkivaltaisuuden - somekansalta kritiikkiä lausunnolle

Lue myös: Julkkikset tyrmistyivät Will Smithin Oscar-lyönnistä - "Väkivalta ei ole okei"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat