Kuva: AOP

Fanitili väittää, ettei Khloé Kardashian ole yhtä merkittävä kuin siskonsa - tähti näpäyttää takaisin

30.03.2022 13:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Khloé Kardashianin mukaan fanitilin väite ei ole totta.

Maailmanluokan televisiopersoonaa Khloé Kardashiania, 37, ei nähty kuvattavana Vanity Fairyn vuotuisissa Oscar-gaalan jatkojuhlissa. Kardashianin fanitili pisti merkille, ettei kyseistä tähteä kuvattu punaisella matolla siskojensa lailla. Fanitili pohtikin asiaa Instagram-julkaisussaan, jossa näkyi kuva Kardashianista kimaltelevassa mekossaan poseeraamassa autossa siskonsa Kim Kardashianin ja muiden perheenjäsentensä kanssa.

”Hetkinen, Khloé oli Oscar-gaalassa, mutta ei tarpeeksi merkittävä kävelläkseen punaisella matolla?”, seuraaja pohdiskeli.

E! News-julkaisun mukaan fanitili myös totesi kommentissaan Khloén vaikuttavan olevan ainoa Kardashian, joka ei ole koskaan osallistunut Met-muotigaalaan.

Kardashian liittyikin keskusteluun, eikä säästellyt sanojaan osoittaessaan väitteen vääräksi.

”En tiedä mitä ihmettä selität tai mistä keksit näitä tarinoita, joiden oletat olevan faktoja. Molemmat kommenttisi eivät ole totta, babe”, Kardashian kirjoittaa.

Väite Met-gaalaan liittyen on ainakin todettu vääräksi, sillä ilmeisesti Kourtney Kardashian ei ole myöskään osallistunut New Yorkissa järjestettävään muotitapahtumaan. Lisäksi Daily Mail-julkaisun mukaan Khloé Kardashiania ei nähty Oscar-gaalassa kuvattavan, sillä hän jätti punaisen maton väliin ja julkaisi sen sijaan kuvan Instagram-tilillään upeasta asustaan. Syy Kardashianin kyseiseen päätökseen on toistaiseksi epäselvä.

Fanitilin kyseinen julkaisu on poistettu Instagramista, mutta toisaiseksi ei ole selvillä, johtuiko se nimenomaan Kardashianin vastauksesta. Kardashianin perhe tunnetaan kommenttikenttiensä seuraamisesta ja heidän napakoista vastaustyyleistään arvosteluihin ja väitteisiin tarpeen vaatiessa.

Kuvan Khloé Kardashianin Oscar-gaalan jatkoasusta voit katsoa alla näkyvästä Instagram-julkaisusta.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Khloé Kardashian esitteli uuden hiustyylinsä, fanit innostuivat: "Todella tyylikäs!"

Lue myös: Scott Disick auttoi Pete Davidsonia ja Kim Kardashiania löytämään toisensa

Lähteet: E! News, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat