Kuva: AOP / Shutterstock

Kourtney Kardashian ja Travis Barker ovat menneet naimisiin - seremonia aamuyön tunteina

05.04.2022 18:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunnan Grammy-gaala huipentui hääseremoniaan Elviksen johdolla. Pariskunnan avioliitto ei kuitenkaan ole virallinen.

Tosi-tv-tähtí Kourtney Kardashian, 42, on nähty puolisonsa Travis Barkerin, 46, kanssa aamuyöstä Las Vegasissa humalaisissa tunnelmissa Grammy-gaalan päätteeksi, uutisoi Daily Mail.

Daily Mailin verkkosivuilla olevassa videossa nähdään humalainen Kardashian hoipertelemassa hotellille. Videolla Barker taluttaa humaltunutta Kardashiania hotellille, turvamiehen seuratessa pariskunnan kintereillä.

TMZ-viihdejulkaisu puolestaan kertoo pariskunnan saapuneen Las Vegasissa sijaitsevaan One Love Wedding -kappeliin noin puoli kahden aikaan aamuyöstä. Julkaisulle kerrotaan, että tapahtumapaikalla ei saanut ottaa valokuvia, vaan pariskunnalla oli mukana oma valokuvaaja ja turvamiehet.

Pariskunnan lähipiiriin kuuluva lähde kertoo TMZ:lle, että rakastavaiset olivat varautuneet avioliittoluvin, jotka he esittivätkin kappelin omistajalle, joka toimi niin ikään tapahtuman todistajana.

Julkaisun saamien tietojen mukaan rock-legenda Elviksenä esiintynyt kaksoisolento suoritti hääseremonian. Tämä ei lähteen mukaan tule olemaan kuitenkaan ainoa hääseremonia, jolla pariskunnan sitoutumista tullaan juhlistamaan.

Kardashianin ja Barkerin häitä on odotettu siitä lähtien, kun Barker kosi mielittyään viime lokakuussa romanttisissa tunnelmissa. Pariskunta on kuitenkin ollut vaitonainen varsinaisesta hääpäivästä.

Kyseessä on Kardashianin ensimmäinen avioliitto. Hänellä on kuitenkin kolme lasta entisestä liitostaan Scott Disickin kanssa.

Barkerille avioliitto on järjestyksessä kolmas. Hän on ollut naimisissa Melissa Kennedyn kanssa, jonka kanssa he erosivat yhdeksän kuukautta kestäneen avioliiton päätteeksi vuonna 2002. Tämän jälkeen Barker avioitui Shanna Moaklerin kanssa vuonna 2004, mutta liitto päättyi vuonna 2006.

Oikaisu: 5.4.2022 Klo. 19.21

Toisin kuin aiemmin jutussa väitettiin, pariskunnan avioliitto ei ole virallinen. Barkerin ja Kardashianin lähipiiristä kerrotaan, että rakastavaiset olivat käyneet hääseremoniassa vain pitääkseen hauskaa.

Lue myös: Julkkisparit antautuivat estottomille suudelmille Grammy-gaalan punaisella matolla - katso kuvat

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi videon intiimistä hetkestä Travis Barkerin kanssa - fanit turhautuivat

Lähteet: Daily Mail, TMZ

Kilpailut

Uusimmat