Kuva: AOP

Julkkisparit antautuivat estottomille suudelmille Grammy-gaalan punaisella matolla - katso kuvat

04.04.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Muun muassa Justin ja Hailey Bieber osoittivat hellyyttä musiikkigaalan punaisella matolla.

Sunnuntaina Las Vegasissa järjestetyn Grammy-gaalan punaisella matolla nähtiin paljon julkisia hellyydenosoituksia. Yksi onneaan peittelemättömistä pareista oli Kourtney Kardashian, 42, ja Travis Barker, 46, jotka ovat monesti aiemminkin antautuneet kiihkeille suudelmille julkisissa tilaisuuksissa.

Kardashian ja Barker olivat pukeutuneet sävy sävyyn mustiin asuihin.

(kuva: AOP)

Myös aviopari Justin, 28, ja Hailey Bieber, 25, osallistui Grammy-gaalaan. Bieberit jakoivat suloisia rakkaudenosoituksia kuvaajien edessä. Justin Bieber oli ehdolla kahdeksassa kategoriassa, muttei voittanut ainuttakaan palkintoa.

(kuva: AOP)

Paris Hilton, 41, saapui gaalaan yhdessä aviomiehensä Carter Reumin, 41, kanssa. Pari meni naimisiin viime marraskuussa. Reum antoi vaimolleen helliä suukkoja sekä otsalle että poskelle salamavalojen räiskeessä.

(kuva: AOP)

Yksi rohkeimmista kuvaajien edessä hellyyttään osoittaneista pareista oli Addison Rae, 21, ja Omer Fedi, 22. TikTok-tähti Rae jakoi kielisuudelmia poikaystävänsä, muusikko Fedin kanssa.

(kuva: AOP)

Grammy-illan suurin voittaja oli jazzmuusikko Jon Batiste, joka sai viisi palkintoa. Bruno Marsin ja Anderson .Paakin muodostama Silk Sonic -duo voitti puolestaan neljä pystiä.

Lue myös: Ukrainan presidentti piti yllätyspuheen Grammy-gaalassa - "Tukekaa meitä millä tahansa keinoin"

Lue myös: Kanye Westin esiintyminen Grammy-gaalassa peruttu - syynä käytös sosiaalisessa mediassa

Lähteet: Metro, Deadline

Kilpailut

Uusimmat