Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Dokumenttielokuva yliannostukseen kuolleesta räppäristä

07.04.2022 07:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artistin elämä jäi lyhyeksi, mutta hän teki todella sitä mitä rakasti.

Vuonna 2019 ilmestynyt dokumenttielokuva kertoo vain 21-vuotiaana huumeiden yliannostukseen kuolleesta rap-artisti Lil Peepista. Artisti löydettiin keikkabussistaan menehtyneenä vuonna 2017.

Dokumenttielokuvan ovat ohjanneet Sebastian Jones sekä Ramez Silyan. Elokuva on muistelma henkilöstä, joka sai lempinimen Peep jo lapsena.

Peepin ulkonäössä tunnistettava piirre on eittämättä tatuoinnit, joista ensimmäisen hän on ottanut 14-vuotiaana. Artistin poskessa olleen särkyneen sydämen hänen kerrotaan ottaneen sen vuoksi, että työllistyminen kasvotatuoinnin kanssa on haastavampaa. Tällöin hänen olisi siis keskityttävä musiikkiuraansa.

Perhe ja ystävät olisivat halunneet Peepin keskittyvän tavalliseen elämään, mutta artisti oli vahvasti toista mieltä. Hän meni jääräpäisesti kohti sitä, mitä hän todella halusi.

Uraa musiikin parissa hän tekikin. Hänen aktiivinen uransa kesti vuodesta 2014 menehtymiseen saakka, eli vuoteen 2017. Kappaleet kertoivat erityisesti henkisestä pahoinvoinnista, joka dokumentin mukaan teki Peepin musiikista samaistuttavaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Everybody´s Everything - Lil Peep

7.4.2022

Klo. 22.25

YLE Teema Fem

Lue myös: Kelly Osbournen huumehelvetti alkoi jo 13-vuotiaana - paljastaa, mikä ajoi heroiinikoukkuun

Lue myös: Yliannostuksesta toipuva Demi Lovato palasi takaisin julkisuuteen: "Aion jatkaa taistelua!"

Lue myös: Energiajuomat aiheuttivat Victorialle, 13, sydänongelmia - joutui lopulta sairaalaan

Kilpailut

Uusimmat