Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian auttaa kuolemaantuomittua vankia - aika käy vähiin

11.04.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti haluaa uudistaa oikeuskäytäntöjä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, tunnetaan myös kiinnostuksestaan juridista uraa kohtaan. Lakia opiskeleva Kardashian auttaa tällä hetkellä Melissa Luciota, joka odottaa paraikaa teloitusta teksasilaisessa vankilassa. Teloituspäiväksi on asetettu huhtikuun 27. päivä.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Kardashian on pyytänyt Teksasin kuvernööri Greg Abbottia, 64, pysäyttämään kuolemantuomion täytäntöönpanon. Hän myös jakoi sosiaalisessa mediassa kirjeen, jonka Lucion 14 lasta ovat kirjoittaneet. Kirjeessä lapset vetoavat Abbottiin, jotta tämä ei panisi heidän äitinsä tuomiota täytäntöön.

"Hyvä kuvernööri Abbot ja lautakunnan jäsenet,

Pyydämme teitä säästämään äitimme Melissa Lucion hengen. Me pyydämme teitä lopettamaan. Pyydämme rauhaa.

Siskomme Mariahin kuolema syytteet vanhempiamme kohtaan repivät perheemme erilleen. Haavat eivät koskaan parantuneet täysin. Eivätkä tuskin koskaan paranekaan.

Pyydämme, ettette repisi näitä haavoja uudelleen auki. Antakaa meille mahdollisuus päätökseen. Antakaa meille mahdollisuus rauhaan. Antakaa meidän sopeutua Mariahin kuolemaan ja muistoon ilman uutta kipua, kärsimystä ja surua.

Säästäkää äitimme henki", tuomitun lapset kirjoittavat vetoomuksessaan, jonka Kardashian on jakanut viihdesivuston mukaan sosiaalisessa mediassaan.

Lucio tuomittiin kuolemaan vuonna 2008 syytettynä 2-vuotiaan tyttärensä murhasta. Tuomittu kertoi tuolloin poliiseille, että hänen tyttärensä oli menehtynyt pudottuaan portaista.

Tuomitun perhe, asianajajat sekä tukijat korostavat, että Lucio vakuuttaa syyttömyyttään, mutta hänet on pakotettu antamaan väärä tunnustus tuntien mittaisten kuulusteluiden päätteeksi.

Kardashian on puhunut aiemminkin rikosoikeudellisen lainsäädännön uudistamisen puolesta ja on nostanut esiin muitakin kuolemantuomiotapauksia.

Lue myös: Kim Kardashianin mielessä pyörii varsinkin yksi unelma - 'Olen työskennellyt paljon sen eteen'

Lue myös: Kim Kardashian kertoo olevansa rehellinen lapsilleen heidän isästään Kanye Westistä: "He tietävät"

Lue myös: Miljardöörit listattiin jälleen - kärkisija vaihtui

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat