Kuva: AOP

Kim Kardashian kertoo olevansa rehellinen lapsilleen heidän isästään Kanye Westistä: "He tietävät"

07.04.2022 12:15 - Riia Frost

Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on yhteensä neljä lasta.

Tositelevisioesiintyjä, seurapiirihenkilö ja yrittäjä Kim Kardashian, 41, vieraili ABC-median haastattelussa, jossa ääneen pääsivät vuorotellen myös hänen muita perheenjäseniään. Kyseisessä haastattelussa Kardashian avautui muun muassa nykyisestä suhteestaan ex-aviomieheensä räppäri Kanye Westiin, 44.

Hollywood Life -julkaisun mukaan pariskunta erosi yli vuosi sitten hyvissä väleissä ja yhteishuoltajuus sujui toistaiseksi hyvin, kunnes Kardashianin suhde syveni näyttelijä ja koomikko Pete Davidsoniin, 28. Tämän jälkeen West on julkisesti kritisoinut ex-vaimoaan ja osoittanut vihansa Davidsonia kohtaan Instagram-julkaisuissaan sekä myöhemmin Eazy-musiikkivideollaan, jossa koomikko haudataan elävältä. Kardashian kommentoi eksänsä käytöstä häntä ja nykyistä kumppaniaan kohtaan lyhyesti.

- Joskus haluaa vain kulkea omaa polkuaan ja se voi olla vaikeaa, mutta mielestäni jokaisella on oma tapansa kommunikoida. Olen aina kannustanut häntä puhumaan avoimesti ja haluaisin tehdä niin jatkossakin, Kardashian toteaa.

Tositv-tähti kertoo myös keskustelleensa totuudenmukaisesti hänen neljän lapsensa kanssa heidän isästään.

- Olen erittäin avoin ja rehellinen heille. Nuoremmat lapset eivät vielä oikein ymmärrä yhtä paljon, mutta vanhimmat tietävät, mitä on meneillään. Äitinä sinun täytyy tukea lapsiasi jopa tämän hullun elämän keskellä ja käydä todella avointa keskustelua heidän kanssaan, Kardashian painottaa.

Kardashian kertookin hänen joutuvansa olemaan tekemisissään lastensa isään tämän oudosta käytöksestä huolimatta.

- Kanye ja minä olemme keskustelleet ja joudumme tekemään niin päivittäin lastemme vuoksi. Inhoan sitä, että tilanne päättyi näin, mutta minä ja Kanye tulemme aina olemaan perhettä, Kardashian toteaa.

- Loppujen lopuksi, haluan vain lasteni olevan iloisia ja terveitä sekä ajattelevan vain hyvää isästään. Niin kuin he ajattelevatkin, Kardashian lisää.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat edelleen yhteydessä toisiinsa lastensa vuoksi. (kuva: AOP)

Lue myös: Kanye West sai lähtöpassit Instagramista - häiritsevät julkaisut olivat liikaa

Lue myös: Kanye West ärähtää Kim Kardashianille ja Pete Davidsonille: "Ovat vain pelinappuloita"

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat