Kuva: AOP

Miley Cyrusin vanhemmat eroavat 28 vuoden avioliiton jälkeen - jo kolmas erohakemus

12.04.2022 14:15 - Riia Frost

Billy Ray Cyrus tunnetaan muun muassa hiteistä Old Town Road ja Achy Breaky Heart, kun taas Tisch Cyrus tunnetaan The Last Song- ja LOL-elokuvien tuottajana.

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja tuottaja Tish Cyrus, 54, hakee avioeroa miehestään Billy Ray Cyrusista, 60, 28:n vuoden avioliiton jälkeen. CNN-julkaisun mukaan Tish jätti erohakemuksen maanantaina 11. huhtikuuta vedoten kohtaan "pariskunnan sovittamattomat erimielisyydet”. Hakemuksessa myös sanotaan, ettei aviopari ole asunut yhdessä yli kahteen vuoteen.

Pariskunta on jo kahdesti hakenut avioeroa, mutta lopulta perunut hakemuksensa molempina kertoina. US Weekly -median mukaan Billy Ray Cyrus haki itse avioeroa vaimostaan vuonna 2013, mutta perusteli heidän lopulta peruneen hakemuksensa, koska molemmat tajusivat rakastavansa toisiaan.

- Menimme parisuhdeterapiaan, jossa emme ole käyneet koko 22:n vuoden avioliittomme aikana. Se on lähentänyt meitä entisestään sekä avannut keskustelukanavamme uskomattomin tavoin, Cyrus kertoi.

- Tish myös on sanonut avioliiton olevan haastavaa erityisesti 22:n vuoden viihdealalla olon jälkeen. Meillä on ollut vaikeita aikoja, mutta tajusimme, ettemme halua olla osa erotilastoa, vaan saada suhteemme toimimaan, Cyrus lisää.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 1993 ja heillä on viisi aikuista lasta: pojat Trace Cyrus, 33, ja Braison Cyrus, 27, sekä tyttäret Brandi Cyrus ja maailmalla tunnetut artistit Miley Cyrus, 29, ja Noah Cyrus, 22.

Billy Ray Cyrus tunnetaan muun muassa hiteistä Old Town Road ja Achy Breaky Heart, kun taas Tisch Cyrus muistetaan parhaiten The Last Song - ja LOL-elokuvien tuottajana.

Kukaan lapsista tai Tish eivät ole toistaiseksi kommentoineet avioeroa lainkaan. Billy Ray taas on ilmoittanut, ettei halua kommentoida asiaa millään tavalla.

Billy Ray ja Tish Cyrus ovat olleet naimisissa jo 28 vuotta. (kuva: AOP)

Lue myös: Miley Cyrus täräytti kosioaikeissa oleville faneilleen - "Oma avioliittoni oli aivan v*tun katastrofi"

Lue myös: Miley Cyrusin lentokoneeseen iski salama - poppari julkaisi videon hurjasta myrskystä

Lähteet: CNN

Kilpailut

Uusimmat