Kuva: AOP

Kim Kardashian törmäsi uhkaan uudesta seksivideopaljastuksesta - "Tämä on todella noloa p*skaa"

16.04.2022 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Realitytähti joutui kiperään tilanteeseen uudessa The Kardashians -jaksossa.

The Kardashians -ohjelman avausjakso sai dramaattisen käänteen, kun tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, kiinnitti huomiota perhejuhlissa lapsensa Saintin, 6, Ipadissa näkyvään kummalliseen kuvaan. Kuva tuli esiin erään videopelin sivuilla ja realitytähti huomasikin sivua klikattuaan sen olevan hassun kuvan sijaan jotain hälyttävää. 

- Siinä oli kuva, jossa itken. Ja sitten katsoin sitä tarkemmin, ja siinä luki jotain todella epäsoveliasta, jotain niin kuin "Kimin uusi seksivideo", Kardashian selittää.

Kardashian seurusteli vuosia sitten artisti Ray J:n, 41, kanssa, ja heistä levisi julkisuuteen seksivideo vuonna 2007. Kardashian keskustelee avausjaksossa asiasta muun muassa asianajajansa kanssa, ja sanoo, että on hyvin varma siitä, ettei mitään julkaisematonta materiaalia ole olemassa. Tosi-tv-tähteä järkytti kuitenkin ajatus siitä, jos hänen lapsensa olisi ollut vähän vanhempi ja osannut lukea kyseisen tekstin. 

- Siinä on kuulemma ennen julkaisematonta materiaalia vanhasta seksinauhastani. Viimeinen asia, jota äitinä haluan on, että menneisyyden asiani 20 vuoden takaa tuodaan esiin, varsinkaan nyt kun meillä on isot juhlat ja koko perheeni on täällä. Tämä on todella noloa p*skaa ja minun pitää käsitellä se, Kardashian sanoo jaksossa. 

Hän avautui asiasta myös ex-aviomiehelleen ja lapsiensa isälle Kanye Westille, 44. 

- Tämä tapahtuu minulle uudestaan vain kuolleen ruumiini yli. Haluan vain, että se on poissa, Kardashian kertoo puhelimessa Westille ja murtuu kyyneliin. 

Ikävästä tilanteesta huolimatta Kardashian teki jaksossa hyvin selväksi, ettei hän aio hävetä menneisyyttään tai tuntea huonommuutta menneiden asioiden takia. 

The Kardashians -ohjelman avausjakso julkaistiin 14.4.2022 ja se on nähtävillä muun muassa Disney+ -palvelussa.

Lue myös: Kim Kardashian pukeutui liekkiemojiksi - kruunaa kokonaisuuden pörröisillä aurinkolaseilla

Lue myös: Kim Kardashian kertoi lapsilukunsa olevan täynnä - vihjaili haastattelussa kuitenkin aivan muuta

Lue myös: Kim Kardashian romanttisella illallisella Pete Davidsonin kanssa - jakoi kuvia intiimistä hetkestä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat