Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian kertoi lapsilukunsa olevan täynnä - vihjaili haastattelussa kuitenkin aivan muuta

13.04.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden tuore romanssi on ollut tämän tästä otsikoissa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on neljän lapsen äiti, mutta hän näyttäisi miettivän kasvattavansa katrastaan entisestään.

Kim vieraili vieraili äitinsä ja siskojensa kanssa Acces Hollywood -julkaisun haastateltavana. Haastattelun aikana vieraat pelasivat "todennäköisimmin" -peliä juontaja Kit Hooverin johdolla.

Hoover kysyi haastattelussa, että kuka sisaruksista hankki todennäköisimmin yhtä paljon lapsia, kuin siskosten äiti Kris Jenner, 66. Krisillä on yhteensä kuusi lasta. Suurin osa perheestä, Kim mukaan lukien vastasi Kourtney Kardashianin, 42, olevan todennäköisimmin se, jonka lapsikatras tulee olemaan suurin. Kim piti Kourtneyn kuvan lisäksi omaa kuvaansa ylhäällä.

Vaikka kyseessä oli vain nopea peli ja haastattelu, oli Kimin äänensävy täysin eri kuin aiemmin. Tosi-tv-tähti vieraili viime syyskuussa The Ellen DeGeneres Show:ssa, jossa hän kertoi lapsilukunsa olevan täynnä.

- Minulla on paljon lapsia, olen valmis, Kim kommentoi tuolloin.

Tämä tapahtui kuitenkin ennen kuin hän tapasi nykyisen puolisonsa, koomikko Pete Davidsonin, 28, jonka kanssa he ovat pitäneet yhtä viime lokakuusta saakka. Pariskunta on viihtynyt tiiviisti otsikoissa onnesta hehkuen. He tekivät juuri myös ensimmäisen julkisen esiintymisensä The Kardashians -sarjan ennakkonäytöksessä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Haastattelun aikana Kourtney kertoi toivovansa saavansa kaksi lasta puolisonsa Travis Barkerin, 46, kanssa. Kourtneylla on kolme lasta entisen kumppaninsa Scott Disickin, 38, kanssa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson nähtiin käsi kädessä - pariskunta esiintyi hienovaraisesti

Lue myös: Kim Kardashian romanttisella illallisella Pete Davidsonin kanssa - jakoi kuvia intiimistä hetkestä

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson ottavat suhteensa vakavasti - "He ovat ihastuneita toisiinsa"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat