Kuva: AOP

Mies kävi katsomassa uuden Spider-Manin elokuvateatterissa 292 kertaa - rikkoi ennätyksen

19.04.2022 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ramiro Alanis vietti peräti 720 tuntia Spider-Man: No Way Home -elokuvan parissa rikkoakseen ennätyksen.

Floridalainen Ramiro Alanis on rikkonut ennätyksen siinä, kuinka monta kertaa yksittäinen ihminen on nähnyt tietyn elokuvan elokuvateatterissa. Mies kävi katsomassa Spider-Man: No Way Home -elokuvan elokuvateatterissa peräti 292 kertaa, ja kyseessä on virallinen Guinnessin maailmanennätys. Asiasta kirjoittaa muun muassa Huffington Post.

Alanis oli aiemmin pitänyt ennätystä hallussaan käytyään katsomassa Avengers: Endgame -elokuvan 191 kertaa. Vuonna 2021 hän menetti ennätyksen haltijan tittelin Arnaud Kleinille, joka kävi katsomassa Kaamelott: First Installment -leffan 204 kertaa elokuvateatterissa. Mies halusi saada ennätyksen itselleen takaisin ja hän vietti yhteensä noin 720 tuntia katsoen uutta Spider-Man-elokuvaa. Tämä vastaa 30:ä päivää. Alanis aloitti katselunsa joulukuun 16. päivä, ja viimeisimmän kerran hän katsoi elokuvan maaliskuun 15. päivä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Ennätys ei tullut helpolla. Guinnessin säännöissä määritellään, että elokuva tulee katsoa ilman mitään muuta samanaikaista aktiviteettia. Tämä tarkoittaa, että leffan aikana ei saa esimerkiksi käydä vessassa tai käyttää puhelinta.

Ensimmäisten viikkojen aikana Alanis kävi viidessä peräkkäisessä elokuvanäytöksessä päivittäin. Samalla hän tasapainotteli perhe- ja työvelvollisuuksien kanssa. Personal trainerina työskentelevä mies kertoo, että haasteeksi muodostui päänsärky, josta hän alkoi kärsiä pitkien katseluputkien seurauksena.

Ennätyksen saaminen ei tullut myöskään halvaksi. Alanis arvioi käyttäneensä noin 3150 euroa leffalippuihin.

Alanis päätti yrittää uutta ennätystä isoäitinsä Juanyn kunniaksi. Hänen isoäitinsä menehtyi vuonna 2019.

- Hän oli suurin tukijani, ja haluan pysyä ennätyksen haltijana, Alanis sanoo Guinnessin tiedotteessa.

Lue myös: Harry Potter -näyttelijä pohtii, olisiko hänestä uudeksi Spider-Maniksi: "Olisin luonnollinen valinta"

Lue myös: Yhdellä Spider-man-tähdellä oli tekopeppu menestyselokuvassa, paljastaa Tom Holland

Lähteet: Huffington Post, Guinness World Records

Kilpailut

Uusimmat