Kuva: AOP

Jennifer Lawrence haluaa suojella lapsensa yksityisyyttä - nähtiin ensi kerran vastasyntyneen kanssa

21.04.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä on saanut esikoisensa mitä ilmeisimmin helmikuussa.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 31,  on pitänyt matalaa profiilia raskaudestaan ja lapsensa syntymästä yhdessä puolisonsa, Cooke Maroneyn kanssa. Nyt pariskunta on kuitenkin nähty ulkoilemassa lastenvaunuja työntäen. 

Uutisoimme aiemmin useiden lähteiden kertoneen Lawrencen lapsen syntymästä, mutta pariskunta on ollut vaitonainen uudesta tulokkaasta. 

Koomikko Amy Schumer, 40, on puhunut aiemmin tässä kuussa Lawrencen lapsen syntymästä. Hän on kertonut Vanity Fairin haastattelussa uskovansa lapsen saannin vaikuttaneen positiivisesti näyttelijään. Koomikko kertoi haastattelussa, ettei tiedä lapsen nimeä. 

- Hän on tarpeeksi fiksu ollakseen kertomatta minulle, Schumer vitsaili haastattelussa. 

Lawrence on kertonut aiemmin haluavansa varjella lapsensa yksityisyyttä mahdollisimman paljon. Hän on kertonut, ettei halua kenenkään olettavan voivansa tulla lastensa yksityiseen tilaan.

People-julkaisun saamien tietojen mukaan näyttelijällä on suunnitelmissa hankkia lisää lapsia.

- Jen on halunnut perheen pitkän aikaa ja hän on löytänyt rinnalleen ihmisen, jota todella rakastaa, kunnioittaa, ja jonka seurassa hän viihtyy. Hän rakastaa avioelämää ja heillä on hyvät lähtökohdat perheenlisäykselle. Hän on hyvin onnellinen ja katsoo eteenpäin tulevaa äitiyttään, lähde kertoo julkaisulle.

Lue myös: Näyttelijä Jennifer Lawrence sai esikoislapsensa

Lue myös: Näyttelijäkollega pilasi Jennifer Lawrencen kohtauksia Netflixin hittielokuvassa

Lue myös: Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on raskaana - odottaa ensimmäistä lastaan

Lähde: E! News, People

Kilpailut

Uusimmat