Kuva: AOP

Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on raskaana - odottaa ensimmäistä lastaan

09.09.2021 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jennifer Lawrence ja aviomies Cooke Maroney odottavat lasta.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 31, odottaa ensimmäistä lastaan, kertoo People. Lapsen isä on Lawrencen aviomies, taidegallerian johtaja Cooke Maroney, 37. Hollywood-tähden edustaja on vahvistanut uutisen People-lehdelle.

Lawrencen ja Maroneyn suhteesta huhuttiin ensimmäisen kerran kesällä 2018. Pari meni kihloihin vuoden 2019 helmikuussa, ja he menivät naimisiin lokakuussa 2019. Häiden kutsuvieraslistalla olivat esimerkiksi laulajatähti Adele, koomikko Amy Schumer, näyttelijä Emma Stone ja mediapersoona Kris Jenner.

Jennifer Lawrence kuvaili miesystäväänsä ylisanoin Naked with Catt Sadler -podcastissa kesällä 2019.

- Hän on upein ihminen, kenet olen koskaan tavannut. Olen todella otettu siitä, että minusta tulee Maroney, Lawrence sanoi.

Cooke Maroney ja Jennifer Lawrence (kuva: AOP)

Samassa haastattelussa naiselta kysyttiin, miten hän päätti, että haluaa mennä naimisiin Maroneyn kanssa.

- Aloitin miettimällä ihan peruskysymyksiä, kuten että miltä minusta tuntuu ja onko hän mukava ja ystävällinen. Hän on se oikea, Lawrence sanoi.

Pari on pitänyt suhteensa pääosin poissa julkisuudesta ja sosiaalisesta mediasta. Parin kerrotaan tavanneen toisensa Lawrencen ystävän kautta. 

Jennifer Lawrence on voittanut Oscarin parhaasta naispääosasta vuoden 2012 Unelmien pelikirja -elokuvasta. Hänet tunnetaan myös muun muassa Nälkäpeli-elokuvasarjasta ja elokuvista Mother! ja Red Sparrow.

Lue myös: Tutuista elokuvarooleista tienattiin hulppeasti - listan ykköselle suosikkileffasta jopa 85 miljoonaa

Lue myös: Näyttelijä Jennifer Lawrence loukkaantui elokuvan kuvauksissa

Lähteet: People, Elle

Kilpailut

Uusimmat