Kuva: AOP

Kim Kardashian väitti ensimmäisen avioliittonsa olleen seurausta huumeidenkäytöstä - eksä vastaa

27.04.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti solmi ensimmäisen avioliittonsa vuonna 2000.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, entinen puoliso, lauluntekijä Damon Thomas, 51, on vastanut Kardashianin puheisiin siitä, että heidän häänsä olivat virhe, joka tehtiin ekstaasin vaikutuksen alaisena. Tosi-tv-tähti puhui aiheesta vuonna 2018 Keeping Up with the Kardashians -sarjassa. Thomas vastasi puheisiin VladTV:n haastattelussa.

Thomasin mukaan väitteessä ei ole mitään perää, sillä pariskunnan vuonna 2000 solmittu avioliitto kesti vuosien ajan.

- En muista tuota, se on hänen asiansa, Thomas toteaa haastattelussa.

Hänen mukaansa Kardashianilta on vastuutonta puhua ikävään sävyyn heidän entisestä liitostaan. Thomasin muun muassa on väitetty pahoinpidelleen Kardashiania, joka olisi ollut yksi eroon johtaneista syistä vuonna 2004.

- Mielestäni on epäreilua antaa tuollaisia lausuntoja, sillä meillä molemmilla on nykyään lapsia. Minulla on lapsi ja hän käy samaa koulua kuin Kardashianin jälkikasvu, Thomas pohtii.

Lauluntekijä kertoo hänen olevan vaikea ymmärtää, että heidän lähes viiden vuoden mittaista suhdetta selitetään ekstaasilla.

- Vaikka se on tapahtunut menneisyydessä, voi sen yrittää lakaista maton alle. Mutta eihän kukaan ole naimisissa lähes viittä vuotta vain sen vuoksi, että on ollut pöllyissä ekstaasista, Thomas summaa ajatuksiaan.

Thomas kertoo nähneensä vuosien mittaan muun muassa Kardashianin äitiä Kris Jenneriä, 66 ja olevansa ylpeä siitä, mitä Kardashian on saavuttanut urallaan.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuonna 2018 ilmestyneessä jaksossa Kardashian puhui avioliitostaan Thomasin kanssa. Hän puhui avioliitosta pohtiessaan aikaa, jolloin hän on käyttänyt ekstaasia ja pahoja asioita tapahtui.

- Käytin ekstaasia kerran ja menin naimisiin. Tein sen uudestaan ja tein seksivideon. Kaikkea pahaa voi tapahtua [kun olin huumeissa], Kardashian kertoi jaksossa.

Lue myös: Kim Kardashian paljastaa katuvansa toista avioliittoaan - "Olisin anteeksipyynnön velkaa"

Lue myös: Kim Kardashian jo uusien suhdehuhujen pyörteissä - yhteiskuvat lattaritähden kanssa leviävät

Lue myös: Miljardöörit listattiin jälleen - kärkisija vaihtui

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat