Kuva: AOP

Kim Kardashian jo uusien suhdehuhujen pyörteissä - yhteiskuvat lattaritähden kanssa leviävät

20.04.2021 20:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Kardashianin ja Maluman kerrotaan olevan vain ystäviä.

Kanye Westistä, 43, eroava Kim Kardashian, 40, on päätynyt suhdehuhujen pyörteeseen. Nainen kuvattiin viettämässä aikaa yhdessä latinotähti Maluman, 27, kanssa. Tosi-tv-tähti ja muusikko poseerasivat yhdessä kameroille Miamissa The Goodtime Hotel -hotellin avajaisissa perjantaina.

Yhteiskuvat kaksikosta ovat levinneet netissä, ja monet ovat kommentoineet toivovansa, että kaksikon välillä olisi muutakin kuin ystävyyttä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

”Sekoan jos Kim Kardashian ja Maluma deittailevat.”

”Maluma ja Kim Kardashian olisivat niin kaunis pari.”

”Minua miellyttää ajatus Kim Kardashianista ja Malumasta parina.”

Nyt Malumaa lähellä olevat sisäpiirilähteet ovat kertoneet, että kaksikon välit ovat puhtaasti ystäväpohjalla. Page Six -julkaisulle annettujen lausuntojen perusteella Kardashianilla ja Malumalla on monia yhteisiä ystäviä, eikä kaksikon välillä ole mitään romanttista. Daily Mail kirjoittaa, että kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa toisensa vuonna 2019 Diorin muotinäytöksessä.

Maluma on kolumbialainen laulajatähti, joka on saanut suuren suosion reggaetonia ja latinopoppia yhdistelevällä musiikillaan. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Madonnan, Jennifer Lopezin ja Shakiran kanssa.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin seitsemän vuoden avioliitto on tullut päätökseen. Parilla on neljä yhteistä lasta, ja ex-pariskunta hakee yhteishuoltajuutta. Kirjoitimme aiemmin siitä, miten Kanye West lähipiirin mukaan on suunnannut jo katseensa uuden kumppanin etsintään. Westin kerrotaan etsivän rinnalleen toista taiteilijaa ja luovaa ihmistä.

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West sopivat yhteishuoltajuudesta - seitsemän vuoden avioliitto päätökseen

Lue myös: Kris Jenner kertoo kuinka perhe on tukena Kim Kardashianin eroprosessissa: 'Jätämme hälyn huomiotta'  

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat