Kuva: AOP

Kim Kardashian paljastaa katuvansa toista avioliittoaan - "Olisin anteeksipyynnön velkaa"

18.06.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kardashian paljastaa toivovansa, ettei olisi avioitunut ex-miehensä kanssa

Kim Kardashian, 40, paljasti katuvansa toista avioliittoaan Kris Humphriesiin, 36. Pariskunta avioitui vuonna 2011 ja ehti olla naimisissa vain 72 päivää.

- Olisinpa ollut naimisissa vain kerran, Kardashian tunnustaa Keeping Up with the Kardashians -finaalijaksossa. 

Kardashian kertoo myös, että häitä edeltävänä yönä jopa hänen äitinsä Kris Jenner, 65, tuli kertomaan tyttärelleen, ettei olisi liian myöhäistä paeta. Jenner oli luvannut auttaa Kardashiania selvittämään alttarille jättämisestä koituvan jälkipyykin. Kardashian kertoo ettei olisi kestänyt mainettaan karanneena morsiamena ja myöntää, että hänellä oli paineita naida Humphries.

- Kyllä, tunsin painetta. Tunsin, että olisin tuottanut kaikille pettymyksen, Kardashian kuvailee.

Kardashian kertoo, että tiesi tehneensä väärän valinnan jo parin häämatkalla Italiassa. Siellä hän tunsi, ettei suhde tulisi toimimaan.

Kardashian katuu myös tapaa, jolla aikanaan jätti Humphriesin. He ovat törmänneet sattumalta, mutta Kardashian kertoo, ettei Humphries moikkaa tai edes katso entiseen kumppaniinsa päin. Haastattelussa kysytään olisiko Kardashian mielestään anteeksipyynnön velkaa.

- Olisin ehdottomasti anteeksipyynnön velkaa. Yritin soittaa hänelle kuukausien ajan, Kardashian kertoo.

Ensimmäisen kerran Kardashian oli naimisissa vuosina 1999-2003 musiikkituottaja Damon Thomasin, 51, kanssa. Sittemmin Kardashian avioitui vuonna 2012 rap-artisti Kanye Westin, 44, kanssa. Heillä on neljä yhteistä lasta; North West, 8, Saint West, 5, Chicago West, 3, ja Psalm West, 2. Pariskunta haki avioeroa helmikuussa 2021.

Lue myös: Kim Kardashian paljasti vihdoin todellisen syyn avioeroon Kanye Westista

Lue myös: North West täytti kahdeksan vuotta - Kim Kardashian julkaisi suloisia kuvia tyttärensä kunniaksi

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat