Kuva: AOP

Pukeutuuko Kim Kardashian Marilyn Monroen ikoniseen iltapukuun? Mekon arvo miljoonia

27.04.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tulevassa Met-Gaalassa on teemana New Yorkin kultainen aikakausi.

Vuoden suurin muotimaailman tapahtuma, Met-Gaala järjestetään jälleen 2. toukokuuta. Tulevaa pukuloistoa saa odottaa siis vielä muutaman päivän ajan, mutta spekulaatioita tulevista asuista on jo ilmoilla.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on varmasti yksi illan odotetuimpia vieraita. Fanien kerrotaan veikkailevan Kardashianin kunnioittavan gaalan teemaa pukeutumalla legendaarisen näyttelijän, edesmenneen Marilyn Monroen iltapukuun, jossa näyttelijä lauloi syntymäpäiväonnittelut presidentti John F. Kennedylle vuonna 1962.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huhut saivat tuulta alleen, kun Kardashian nähtiin hiljattain vierailemassa Orlandossa sijaitsevassa Ripley's Believe It or Not -museossa, jossa iltapukua säilytetään. Asun arvo on noin viisi miljoonaa euroa.

Kardashianin kerrotaan viettäneen museossa kolmen tunnin ajan yhdessä puolisonsa, koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Kardashianin vierailu on herättänyt keskustelua Reddit-sivustolla.

"Mielenkiintoista... Joku sanoi Twitterissä, että Kim haluaisi lainata Marilyn Monroen "Happy Birthday Mr. President" -iltapukua Met-Gaalaan. Mekkoa säilytetään Ripleyssa, mutten usko sen olevan Orlandon Ripleyssa", eräs kommentoija kirjoittaa sivustolla.

Kommentti herätti runsaasti keskustelua.

"Ripleyn pääkonttori on Orlandossa. Ehkä hänen täytyi tavata isoja kihoja ensin?", toinen kommentoi.

"Eikö olisi vain helpompi tehdä kopio?", yksi ihmettelee.

Kaikki eivät kuitenkaan usko huhun todenperäisyyteen.

"Mekko on nähty ainoastaan kerran Marilyn Monroen päälle. Sitä ei voi muokata. Ihmettelen, mikäli tämä on totta. Olisihan se upea asia, jos voisi sanoa pitävänsä mekkoa yllään... Toivon vain, ettei tämä pilaa mekkoa. Kyseessä oli kuitenkin historiallinen hetki ja historiallinen mekko", eräs kommentoija pohtii mekon mahdollisesta lainaamisesta.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monroe esiityi 15 000:n ihmisen edessä laulaessaan syntymäpäiväonnittelut silloiselle presidentille legendaarisessa iltapuvussa. Vain noin kolme kuukautta myöhemmin näyttelijä löydettiin kuolleena kotoaan.

Iltapuku oli kaupan vuonna 1999, jolloin asu myytiin miljoonalla dollarilla. Siitä tuli kertaheitolla maailman kallein yksittäinen vaatekappale.

Puvun on suunnitellut Bob Mackie ja asun arvon arveltiin vuonna 2016 olevan kahden ja kolmen miljoonan euron välimaastossa.

Lue myös: Viivästynyt Marilyn Monroesta kertova elokuva julki vihdoin tänä vuonna: "Se on vaativa elokuva"

Lue myös: Nainen photoshoppaa itsensä ottamaan selfieitä menneisyyden tähtien kanssa - katso upeat kuvat

Lue myös: Nyt voit ostaa seksisymboli Marilyn Monroen hiuskiehkuran - kaupataan jättihinnalla

Lähteet: Hollywood Life, Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat