Kuva: AOP

Erosiko Madonna nuoresta kumppanistaan? Lähde väittää lähipiirin tietävän eron syyn

27.04.2022 15:45 - Riia Frost

Madonna ja Ahlamalik Williams seurustelivat noin neljä vuotta.

Pop-kuningatar-titteliä kantava Madonna, 63, ja hänen taustatanssijansa Ahlamalik Williams, 28, eroavat noin neljän vuoden parisuhteen jälkeen, kertovat lähteet. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2015 ja aloittivat tapailun 2018. Hollywood Life -julkaisun mukaan suhteen tullessa julkisuuteen pariskuntaa arvosteltiin heidän 35:n vuoden ikäerosta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa ex-pariskunnan vanhan yhteiskuvan täältä.

Lähde kertoo The Sun -julkaisulle, että pariskunta vietti paljon aikaa yhdessä  koronapandemian aikana. Tänä vuonna Madonnaa ja Williamsia ei ole kuitenkaan nähty yhdessä tammikuun jälkeen ja lähde väittää, että heidän ystävänsä ovat kertoneet pariskunnan päättäneen erota.

- Madonna on heittäytynyt kiireiseen sosiaalielämäänsä ja onkin nähnyt paljon läheisiään eronsa jälkeen. Hän on täyttänyt aikataulunsa työnteolla ja uuden musiikkinsa parissa sekä huolehtimalla perheestään, lähde kertoo.

- Heidän välillään on paljon rakkautta, mutta he ovat kuitenkin päättäneet erota, lähde lisää.

Lähde myös kertoo, että Madonna ja Williams erosivat sovussa.

- He ovat edelleen hyvissä väleissä, mutta he ovat tällä hetkellä erilaisissa elämäntilanteissa. Koska molemmat työskentelevät eri asioiden parissa, on ollut vaikeaa pitää romanssia elossa, lähde lisää.

Madonna tai Williams eivät ole toistaiseksi kommentoineet erohuhua lainkaan. Madonnan kuitenkin epäillään viitanneen eroonsa Instagram-tarinassaan tiistaina 26. huhtikuuta.

”Karma sanoi: kun joku elämässäsi ei ole se oikea sinulle, Jumala tulee jatkuvasti käyttämään heitä satuttaakseen sinua, kunnes olet tarpeeksi vahva päästääksesi irti”, Madonna kirjoitti tarinassaan.

(kuva: AOP)

Lue myös: Madonna julkaisi herkkiä kuvia 35 vuotta nuoremman rakkaansa kanssa: "Ei parempaa tyyppiä..."

Lue myös: Madonnan tytär paljastaa kainalokarvansa Calvin Kleinin uudessa mainoskampanjassa - osa kritisoi

Lähteet: Daily Mail, Hollywood Life, The Sun

Kilpailut

Uusimmat