Kuva: AOP

The Walking Dead -tähti jyrähtää fanien menneen aivan liian pitkälle: "Pelkästään paskamaista"

02.05.2022 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Tähtinäyttelijä pitää fanien spekulointia myrkyllisenä.

Supersuosittua The Walking Dead -sarjaa tähdittävä näyttelijä Jeffrey Dean Morgan, 56, nostaa Twitter-tilillään esiin joidenkin fanien käytöksen, joka ei ole hänen mukaansa enää terveen rajoissa.

"Jotkut teistä ovat menneet aivan liian pitkälle. Myrkyllisiksi", Morgan kirjoittaa.

Tapauksessa on kyse näyttelijä Melissa McBriden, 56, aiemmasta jättäytymisestä nyt tekeillä olevasta The Walking Deadin spinoff-sarjasta. Spinoffin kuvaukset siirtyivät Eurooppaan, mitä McBride kuvaili itselleen käytännössä mahdottomaksi ja jätti näin ollen tuotannon.

Morgan puolustaa nyt tekstillään näyttelijäkollegaansa Norman Reedusia, 53, jonka kimppuun fanit ovat somessa käyneet. Fanit olivat harmissaan McBriden jättäytymisestä ja vakuuttuivat, että Euroopan kuvausten takana on Reedus, joka haluaisi olla lähempänä perhettään. Morgan kuitenkin tyrmää väitteen täysin paikkaansa pitämättömänä.

"Hyökkäätte Normanin kimppuun jostain, jonka kanssa hänellä ei ole mitään tekemistä. Melissa teki päätöksen, joka oli täysin hänen omansa. Hän tarvitsi tauon, kunnioittakaa sitä. Norman, joka on antanut teille enemmän kuin kukaan. Pelkästään paskamaista", Morgan jatkaa. 

Voit lukea twiitin alta tai täältä.

Spinoff-sarjan nimeä ei ole vielä julkaistu, mutta se kuvataan tulevan kesän aikana Euroopassa ja julkaistaan näillä näkymin vuonna 2023.

Lue myös: Ohjaaja katuu yhden The Walking Dead -jakson tekemistä: "Se oli liian paljastava"

Lue myös: The Walking Deadille jätetään hyvästit - zombie-sarjan viimeisen kauden traileri kauhistuttaa

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat