Kuva: AOP

Asap Rocky esiintyi ensimmäisen kerran pidätyksensä jälkeen - Rihanna tuki puolisoaan

02.05.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunnan esikoinen syntyy mitä ilmeisimmin lähiviikkoina.

Esikoistaan odottava pop-tähti Rihanna, 34, ja tämän puoliso, rap-artisti Asap Rocky, 33, ovat olleet runsaasti otsikoissa Rockyn pääsiäisen jälkeisen pidätyksen vuoksi. Artisti pidätettiin tuolloin lentokentältä pariskunnan palatessa lomamatkalta.

Rocky esiintyi hiljattain ensimmäistä kertaa pidätyksensä jälkeen Smokers Club Festivalilla Rihannan seuratessa puolisonsa esiintymistä lavan takaosassa. Pop-tähti nautti puolisonsa esiintymisestä turvamiesten ympäröimänä.

Pariskunta on viettänyt rauhallista eloa pidätyksen jälkeen. Heidät on nähty illallistamassa ja viettämässä babyshower-juhlia yhdessä. Heidän esikoisensa syntyy mitä ilmeisimmin lähiviikkoina.

Lähteen mukaan pariskunta oli aluksi ajatellut peruvansa babyshower-juhlat. Kaksikko tuli kuitenkin lopulta toisiin ajatuksiin, sillä he halusivat ympäröidä itsensä perheellä ja ystävillä.

- He lennättivät juhliin perhettä ja ystäviä Barbadosilta, lähde kertoo yksityisistä juhlista.

Lähde kertoo myös. että Rihanna ei halunnut järjestää juhlia ainoastaan naispuolisille henkilöille, sillä hänen mukaansa asia koskettaa pariskunnan molempia osapuolia.

Toisen lähteen mukaan rakastunut Rihanna on valmis tekemään rakkaidensa vuoksi mitä tahansa. Lähteen mukaan pop-tähden luottamus ei myöskään ole horjunut puolisoaan kohtaan.

- Rihanna ei ole horjunut. Hän rakastaa puolisoaan. Tämä on perhettä, lähde toteaa.

Lue myös: Rihannan ja Asap Rockyn loma päättyi ikävästi – räppäri pidätettiin lentokentällä

Lue myös: Rihanna ja Asap Rocky illallistivat yhdessä - ensimmäinen esiintyminen Rockyn pidätyksen jälkeen

Lue myös: Asap Rockyn kotoa löytyi aseita - aseiden osuutta ampumavälikohtaukseen selvitetään

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat